Στα νέα επεισόδια της σειράς "Άγιος Έρωτας" θα δούμε την Χριστίνα να στέλνει τον Χάρη στην φυλακή για να σώσει τον Παύλο
Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα στα νέα επεισόδια της σειράς θα αποδείξει για ακόμη μία φορά την τεράστια εμμονή που έχει με τον Παύλο Μαρκόπουλο. Όταν η γυναίκα θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στην ελευθερία του εραστή της και του γιου της, εκείνη θα προδώσει τον Χάρη και θα τον στείλει φυλακή.
Το σχέδιο του Ανδρέα, για να παγιδεύσει τον Παύλο
Η Χριστίνα, μετά τη βραδιά, που πέρασε με τον Αντρέα, τον αποφεύγει, για να μην θυμώσει ο Παύλος. Ο Αντρέας από την πλευρά του, δεν είναι τόσο αφελής, ούτε πιστεύει ότι εκείνη θα παρατήσει τόσο εύκολα τον Μαρκόπουλο για χάρη του.

Ομως έχει κι εκείνος το δικό του μυστικό σχέδιο. Κι αυτό είναι να φέρει τη Χριστίνα προ τετελεσμένου γεγονότος και να την κάνει να ομολογήσει τα εγκλήματα του Παύλου. Ο δικηγόρος γνωρίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του ενωμοτάρχη Βλάση Βασιλειάδη και ο γιος της ο Χάρης αυτός που έθαψε το πτώμα του και ότι κινδυνεύει, μετά τη δική του ομολογία, να κατηγορηθεί για συνέργεια στη δολοφονία του.
Οταν ο Ανδρέας ζητάει από τη Χριστίνα να του πει τι έχει συμβεί, εκείνη αρνείται πεισματικά ότι τόσο η ίδια όσο και ο Χάρης έχουν οποιαδήποτε ανάμιξη με τον θάνατο του Βλάση. «Τι είναι αυτά,που λες; Ποιος σου είπε κάτι τέτοιο; Αυτά είναι συκοφαντίες», του απαντάει.

Ο Ανδρέας, όμως, δε χάνει την υπομονή του και αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σύντομα θα αναιρέσει το άλλοθι, που έχει δώσει στον Μαρκόπουλο, μιας και θα προτιμήσει να σώσει τον Χάρη από τη φυλακή.
Και πράγματι, η Χριστίνα θα βρεθεί τελικά σε αυτό το δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα στον εραστή και τον γιο της. Ομως φαίνεται πως η επιρροή, που ασκεί πάνω της ο Παύλος είναι υπεράνω των δυνάμεών της.

Κι όσο κι αν όλοι πιστεύουν ότι τελικά, βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα της και ότι ως μάνα δε θα έβαζε ποτέ κανέναν πάνω από τον ίδιο της τον μοναχογιό, πλανώνται οικτρά. Γιατί η Χριστίνα και πάλι θα διαλέξει να προστατεύσει τον Μαρκόπουλο από τη φυλακή, σπρώχνοντας το ίδιο της το παιδί στην καταστροφή.
Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη/TV24
Μπορείτε να διαβάσετε ακόμη
- Άγιος Έρωτας: Ο Ανδρέας στέλνει φυλακή τον γιο του
- Άγιος Έρωτας: Ενας μυστηριώδης άνδρας εισβάλλει στη σειρά για να δολοφονήσει τον Πέτρο
- Άγιος Έρωτας: Η μεγάλη ανατροπή – Ο Χάρης είναι γιος του Ανδρέα
- Άγιος Έρωτας: Η Σοφία γίνεται μία άλλη και γονατίζει τον Παύλο
- Άγιος Έρωτας: Η Σοφία κάνει σαν μανιακή και χτυπά την Αναστασία
Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας