Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος σκοτώνει τον βιαστή της κόρης του εν ψυχρω

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος σκοτώνει τον βιαστή της κόρης του εν ψυχρω

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, στα νέα επεισόδια της σειράς "Άγιος Έρωτας",θα δούμε τον Παύλο να παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να σκοτώνει τον βιαστή της κόρης του

Άγιος Έρωτας: Η Σοφία, στα νέα επεισόδια της σειράς, θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του βιαστή της. Φυσικά, μόλις ο Παύλος Μαρκόπουλος μάθει τι έχει συμβεί στην κόρη του, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, θα σκοτώσει τον γιατρό που τόλμησε να απλώσει τα χέρια του πάνω στην ψυχικά άρρωστη Σοφία.

Με όση δύναμη της απομένει, η Σοφία σπρώχνει το γιατρό μακριά της. Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο πάτωμα. Η Σοφία πανικόβλητη βγαίνει τρέχοντας στον διάδρομο. Το σώμα της τρέμει, η αναπνοή της κόβεται. Κοιτάζει γύρω της σαν άγριο ζώο που παγιδεύτηκε. Στο διάδρομο της κλινικής αρπάζει ένα μεταλλικό αντικείμενο και αρχίζει να φωνάζει απειλώντας να χτυπήσει οποιοδήποτε πλησιάζει. Οι νοσοκόμοι τρέχουν, οι φωνές γεμίζουν το χώρο, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Άγιος-Έρωτας-Σοφία-

Η αντίσταση της όμως διαρκεί λίγο. Ο αριθμός και η δύναμη των νοσοκόμων είναι μεγαλύτερα. Σε λίγα λεπτά η Σοφία βρίσκεται ακινητοποιημένη. Όταν ξυπνά είναι δεμένη με δερμάτινα λουριά σε ένα ιατρικό κρεβάτι. Τα χέρια και τα πόδια της δεν μπορούν να κινηθούν και η ίδια νιώθει ότι βρίσκεται έρμαιο σε μια μοίρα που δεν ελέγχει.

Ο Παύλος υποψιάζεται

Ο Παύλος αν και δε γνωρίζει λεπτομέρειες, καταλαβαίνει ότι κάτι κακό συμβαίνει. Έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να πάρει τη Σοφία από την κλινική για να την φροντίσει το σπίτι ,όμως οι γιατροί ήταν ανένδοτοι. Αυτή τη φορά η ανησυχία του μετατρέπεται σε αποφασιστικότητα.

Είναι πεπεισμένος ότι η κόρη του δεν είναι ασφαλής εκεί. Οι σκέψεις του γίνονται σχέδιο και το σχέδιο παίρνει μορφή δράσης. Με τη βοήθεια των ανθρώπων του, ο Παύλος εισβάλει στην κλινική. Το βήμα του είναι αργό, το βλέμμα του παγωμένο.

Άγιος-έρωτας-Παύλου-

Όταν φτάνει στο δωμάτιο της Σοφίας το θέαμα που αντικρίζει τον κάνει να σκληρύνει ακόμα περισσότερο: η κόρη του είναι δεμένη στο κρεβάτι ανήμπορη να μιλήσει ή να κινηθεί. Σηκώνει το πιστόλι του και το στρέφει προς τους γιατρούς: “Λύστε την Σοφία” λέει με σταθερή και απειλητική φωνή.

Άγιος-Έρωτας-Σοφία-Παύλος-

Σύμφωνα με το myTV,  Ο επικεφαλής γιατρός στέκεται απέναντί του προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του: “Αυτό που πας να κάνεις είναι ενάντια στον νόμο” του απαντά. Ο Παύλος δεν δείχνει να ακούει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει την κόρη του από κει. Με την απειλή του όπλου γιατροί αναγκάζονται να υποχωρήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, θα δούμε τον Παύλο να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να σκοτώνει τον βιαστή της κόρης του. Ο άντρας, έχει ήδη διαπράξει πολλούς φόνους , οπότε κάτι τέτοιο του ήταν πολύ εύκολο, πόσω μάλλον, αυτή την φορά που πρόκειται για το αγαπημένο του παιδί. Μπροστά στα έντρομα μάτια όλου του νοσηλευτικού προσωπικού, πατάει την σκανδάλη και “τελειώνει” τον βιαστή της Σοφίας.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς ενεργή πηγή και σαφή αναφορά του συντάκτη, σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Μπορείτε να δείτε ακόμη

Όλα τα spoilers για την σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας