Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δυσάρεστες-Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή λέει η Δρόσω και προσπαθεί να κρύψει τη θλίψη της…

Αυτόν τον Δάκη θέλω πολύ να τον τσουρομαδήσω που στεναχωρεί έτσι τη Δροσούλα μας

στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα και ο Δάκης προσπαθεί να ψαρέψει τον Νώντα για το παρελθόν του κι εκείνος του αναφέρει πως είχε μαγαζί στον Πειραιά, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες. Όμως, σύντομα ο παραγωγός παίρνει τις πολυπόθητες πληροφορίες που έψαχνε και δυστυχώς οι φόβοι του βγήκαν αληθινοί.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης κάνει μήνυση στην Δρόσω & φτάνουν στα δικαστήρια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι Δολοφονούν τον Πέτρο Ορφανίδη

Όμως παράλληλα ετοιμάζει και το μεγάλο χτύπημα στη Δρόσω προκειμένου να την εκδικηθεί τόσο για το δημοσίευμα που είχε στήσει με τη δήθεν σχέση τους, όσο και για την απεργία που είχε κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο στούντιο και έτσι την κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλο το Διαφάνι μιλώντας για το παρελθόν της στην Τρούμπα.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά το ένοχο μυστικό της γίνεται πρωτοσέλιδο και το όνειρο της Δρόσως για καριέρα στην υποκριτική μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ξέρει πως από δω και στο εξής δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει κάποια προσπάθεια στον χώρο της υποκριτικής, καθώς όλοι θα γνωρίζουν τι ήταν κάποτε.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης καταστρέφει τη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο

Πώς είσαι, Δροσούλα μου, μετά από τι έγινε με αυτόν… που κακό χρόνο να χει! Δεν ντράπηκε που σου φέρθηκε έτσι; λέει η Ουρανία, αλλά η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη: Δεν πειράζει, Ουράνια μου! Πόσο θα έμενε κρυφό;

Έτσι κι αλλιώς όλοι το ξέρουν και δόξα τον Θεό υπάρχουν πολλοί καλοθελητές να το φέρουν ξανά στην επιφάνεια! Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή, λέει και στη συνέχεια προτείνει στην Ουράνια να αγοράσει την μπουτίκ.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης κάνει μήνυση στην Δρόσω & φτάνουν στα δικαστήρια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ανακοινώνει στη Ρένα τον χωρισμό τους! Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά, ενώ παράλληλα εκείνος φεύγει από τους Άβαντες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close