Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο.

Ό,τι και να κάνεις Ρένα ο Νικηφόρος ανήκει στην Ασημίνα…Χρόνο χάνεις κορίτσι μου!

Ο Νικηφόρος έχει πια συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασημίνα και παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Το πλήγμα για την Ρένα είναι μεγάλο καθώς σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής λόγω του θανάτου του πατέρα της έχει να διαχειριστεί και ένα χωρισμό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν πριν από το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Ρένα-

Νιώθει ότι ο Νικηφόρος την πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο και αυτό φυσικά δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Κι ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο ο Νικηφόρος της εξομολογείται ότι δεν σταμάτησε ποτέ να την αγαπάει και θέλει να ακυρώσει το γάμο του με τη Ρένα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Το μόνο που της ζητάει είναι να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση τους. Εκείνη βέβαια είναι αρκετά διστακτική μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους μόνο που η καρδιά της λέει άλλα και η επανασύνδεση του ζευγαριού είναι πια μονόδρομος.

Άγριες Μέλισσες-Ρένα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Στο μεταξύ στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου και ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή μετά την απόρριψη ζητούν περισσότερο χρόνο από τους μετόχους.

Η ώρα της εκδίκησης έφτασε για τη Ρένα η οποία αρνείται να συνεργαστεί προκειμένου να κάνει δύσκολη τη ζωή του Νικηφόρου. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη καθώς είναι σίγουροι για την ήττα που έρχεται προσπαθούν να προετοιμάσουν τα παιδιά τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Την ίδια ώρα δύσκολες στιγμές περνάει η Δρόσω μετά την απομάκρυνσή της από την ταινία. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Κωνσταντής και ο Λευτέρης βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν.

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα για εκείνη όταν ο Δάκης θα της ανακοινώσει ότι σκοπεύει να της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά του. Ο Νώντας βέβαια δεν σκοπεύει να αφήσει αβοήθητη την αγαπημένη του φίλη. Είναι σίγουρος ότι αυτό που έχει στο μυαλό του θα ανατρέψει τα σχέδια του Δάκη και θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close