Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού δολοφονούν τον Πέτρο Ορφανίδη. 

Ελάτε ρε παιδιά…Γιατί τον Πέτρο; Τώρα που τον συνηθίσαμε;

Μετά την σύλληψη του Ηλία η ομάδα της ΕΑΚ προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται και ο Πέτρος με τον Βαρουξή αναζητούν λύσεις που θα καταφέρουν να βγάλουν τον Ηλία από την φυλακή. Δυστυχώς όμως ο Ντούνιας προλαβαίνει πάντα τις κινήσεις του και αυτό κάνει τον Πέτρο Ορφανίδη να παθαίνει πανικό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 105 , 106 , 107 , 108

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Ο Ντούνιας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να αποσπάσει από τον Ηλία τις πληροφορίες που θέλει κι έτσι τον βασανίζει ενώ φτάνει μέχρι και στο σημείο να απειλήσει για την ζωή της συζύγου του Ηλία. Έτσι ο Πέτρος Ορφανίδης καταλαβαίνει ότι η μοναδική λύση για να αφήσει τον Ηλία ο Ντούνιας, είναι να κάνει μία συνεργασία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα εκδικείται τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Μία συνεργασία που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα έκανε ποτέ. Αυτή η συνεργασία είναι που θα φέρει ταραχές ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Λάμπρος και ο Ζάχος. Μετά από αυτά ο Πέτρος ετοιμάζεται να φύγει μακριά από την Ελλάδα και είναι έτοιμος να αφήσει το έργο του στην μέση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν πριν από το φινάλε της σειράς

Όμως ο Πέτρος έχει κάνει μεγάλο αγώνα ενάντια στην Χούντα και δεν του είναι τόσο εύκολο να τα παρατήσει όλα και να φύγει. Έτσι θα συνεχίσει τον αγώνα του με το Διαφάνι να γίνεται το δεύτερό του σπίτι και η Ασημίνα να γίνεται ο μεγάλος του έρωτας. Βέβαια η Ασημίνα συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Δυστυχώς σύμφωνα με το TiVi, ο Πέτρος Ορφανίδης θα δολοφονηθεί στην προσπάθειά του να βρει την αλήθεια. Ο Πέτρος θα έχει ένα άδοξο μέλλον αλλά στο χωριό όλοι θα τον έχουν στο μυαλό τους ως έναν ήρωα που έδωσε την ζωή του για την δικαιοσύνη.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος Ορφανίδης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close