Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές Καθώς ο Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Ο Δημήτρης Τσίκλης ,ανήκει στην κατηγορία των νέων ηθοποιών, που με αργά και σταθερά βήματα κατακτούν τους στόχους τους.  Τη φετινή σεζόν μας συστήθηκε μέσα από τις άγριες μέλισσες του ΑΝΤ1 ως Λευτέρης Μεγαρίτης. Ο ήρωας του είναι ένας νεαρός που προσπαθεί να επιβιώσει σε μία δύσκολη συνθήκη ,λόγω της φύσης του .Όμως μας αποκαλύπτει κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο Ακύλας Φαίνεται πως επιτυγχάνει το στόχο του.

ο Δημήτρης Τσίκλης έδωσε συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV 24 και έδωσε πολλά spoiler για τη σειρά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η αρχή του τέλους για την Ρένα

Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες τις οποίες κατανοεί μόνο η μητέρα του. Θα βρει μέσα στο σπίτι με την επιστροφή του ένα νέο σύμμαχο  την αδελφή του ή τη θεία του;

O Λευτέρης επιστρέφει πολύ αλλαγμένος. O συναισθηματικός του κόσμος έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Πλέον, δεν αποζητά την προσοχή ούτε κανένα σύμμαχο. Στρέφεται προς πιο μοναχικά μονοπάτια.  Θέλει να πορευτεί σιωπηλός και απαρατήρητος.

Πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του και πως αυτό θα επηρεάσει τη στάση του και τις επιλογές του

Πλέον είναι ηττημένος. Εχει υποστεί σοκ πολλαπλών επιπέδων. Κατανοεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει στον κόσμο αυτό αν δεν αλλάξει. Ξεκινάει ατελείωτη μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό να πολεμήσει αυτό που είναι. Να είναι νικητής . Δεν θέλει τη λύπηση ούτε τη συμπόνια κανενός. θέλει να τον υπολογίζουν… Να είναι ένας άντρας σαν όλους τους άλλους.

θα έρθει σε επαφή με τη Δρόσω; Θα τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του;

Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό

H Δρoσω ως καλύτερη του φίλη είναι εκεί για εκείνον.  Του στέκεται και τον βοηθάει ακόμα και όταν εκείνος δεν της φαίρεται καλά.

Στο στρατό υπάρχει περίπτωση να έπεσε θύμα βιασμού;

Όχι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Πρόκειται αποκλειστικά για δοκιμασίες που τσακίζουν την προσωπικότητά του και υλοποιούν έναν και μόνο σκοπό. Να απαρνηθεί τη φύση του.

Μήπως στις άσχημες συνθήκες που έζησε έβαλε το χέρι του Ακύλας;

Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Εσείς τι λέτε;

Η στάση του Ακύλα θα αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;

Η στάση του Ακύλα απέναντι στο γιο του συνεχίζει ακάθεκτη. Όπως ήταν. Oσο δεν αντιτίθεσαι στην θεωρία του σε αφήνει στην ησυχία σου.

Όταν ο πατέρας του τον δει τόσο βασανισμένο θα δείξει ίχνος ανθρωπιάς και οίκτου;

O Ακύλας, είναι ένας χαρακτήρας που δεν διαθέτει ενσυναίσθηση, ούτε ίχνος φιλευσπλαχνίας . Νοιάζεται αποκλειστικά για τον εαυτό του και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του.

 

Ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να πάει με τα νερά του αυτή τη φορά για να επιβιώσει;

Έτσι ακριβώς. Ο Λευτέρης αποφασίζει να πάει κόντρα στη φύση του.Να τη νικήσει, να την αλλάξει. Να γίνει ο καλός γιος του Ακύλα. Ο σωστός άντρας της κοινωνίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει.

Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στο στρατό Και εκείνη παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Ο Λευτέρης δεν έχει καμία πρόθεση να μιλήσει για τα όσα περνάει . Παρόλα αυτά, η Ζωή τον φέρνει σε θέση που δεν μπορεί παρά να της πει την αλήθεια. Για εκείνη, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.  Είναι η στιγμή ,που μία μάνα πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά της. Να χιμήξει με μία ζωώδη ορμή δίχως να σκεφτεί τίποτα.

Θα φύγουν μαζί;

O Λευτέρης αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει. Nα παλέψει και να φερθεί με σθένος και ανδρεία.

ο Μελέτης τι θέση θα πάρει σε όλα αυτά;

Διττή ως συνήθως Αν και απαθής, μέσα του υπάρχουν ψήγματα ευαισθησίας.

Ο Μελέτης γλίτωσε τον Λευτέρη από το θάνατο όταν ο πατέρας του ανακάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ο Λευτέρης μπορεί να βρει ένα κώδικα επικοινωνίας με τον Μελέτη;

Μέσω αυτού του κομβικού συμβάντος, οι δύο αυτοί οι ήρωες, απέκτησαν όντως ένα κώδικα επικοινωνίας .Μία γέφυρα στο τεράστιο χάσμα της σχέσης τους. Μέσα από τον πόνο, είδε ο ένας τον εαυτό του στο πρόσωπο του άλλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, όμως τους δένει κάτι βαθιά πυρηνικό.

H Κορίνα θα του σταθεί;

Αν και μονίμως ενάντια σε ότι κάνει, η Κορίνα ταρακουνήθηκε από τον παραλίγο χαμό του αδερφού της .Προσπαθεί να το κατανοήσει το δράμα του και να τον συμπονέσει .Θέλει να τον βοηθήσει αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Η σχέση τους Θέλει πολλή δουλειά ώστε να χτίσουν μία κοινή γλώσσα.

Η σκηνή στην οποία ο Λευτέρης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ήταν συγκλονιστική. Τι μηνύματα πήρατε από το κοινό;

Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Mία από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας μου. H μυσταγωγία που ζήσαμε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και η συναισθηματική φόρτιση αποτυπώθηκε εύστοχα στο γυαλί. Ακούμπησε πολύ ευαίσθητες περιοχές του τηλεοπτικού κοινού. Λάβαμε χιλιάδες μηνύματα αλληλεγγύης, σεβασμού και αγάπης. Πιο πολύ για το πρόσωπο του Λευτέρη και ότι αυτό πρεσβεύει. Ενα νέο παιδί, γεμάτο όνειρα και ευαισθησίες που δεν μπορεί να υπάρξει στον κόσμο που έχουμε φτιάξει.  Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σώμα μου να κρέμεται στον αέρα και να είχε ανατριχιάζει ολόκληρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dimitris.tsiklis

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες : O Νικηφόρος μαθαίνει για τον εκβιασμό της Ρένας στην Ασημίνα

Η σκέψη μου ήταν σε όλα τα παιδιά που νιώθουν έτσι. Στον Λευτέρη και στον κάθε Λευτέρη εκεί έξω.

Ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε για τον ήρωα σας;

H κάθαρση. H δικαίωση. Eίναι ένας από τους πιο καθαρούς ήρωες και θα ήθελα να καταφέρει να επιβιώσει μέσα σε αυτό το σαθρό περιβάλλον. Φοβάμαι όμως ότι θα περάσει πολλά….

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close