Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 61 , 62 , 63 , 64. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 61 στις 07/02/2022

επεισόδιο 61

Ο Δούκας προτείνει στο χωριό να συμμαχήσει εναντίον του Ακύλα για να αποτρέψουν το σχέδιο της καταστροφής του Ακύλα για το Διαφάνι. Την ίδια στιγμή, η απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή, τους συγκλονίζει όλους.  ο Κωνσταντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ολοι προσεύχονται για να τα καταφέρει με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία ξεφτιλίζει τον γιο του Σταμάτη

Από την άλλη, ο Πέτρος παίρνει στα χέρια του μία πληροφορία που θα ρίξει περισσότερο φως στη δολοφονία του αδερφού του.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 62 στις ο8/02/2022

επεισόδιο 62

Ο Μελέτης υποψιάζεται τονΑκύλα για τη δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή, ενώ ο Πέτρος μαζεύει πληροφορίες από μία απρόσμενη πηγή στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο και η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα. Όλοι είναι ανάστατοί με τα νέα σχέδια του Ακύλα και προσπαθούν να αποφασίσουν, αν θα συμμαχήσουν με τον Δούκα. Ο Νικηφόρος ρωτάει την Ασημίνα αν υπάρχει κάποιος λόγος που τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα.  Ο Άλκης Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουράνια την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεων του και ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χάρτη για να πείσει την Ζωή να επιστρέψει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : O Νικηφόρος μαθαίνει για τον εκβιασμό της Ρένας στην Ασημίνα

Μέσα σε όλα αυτά η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι και Βιολέτα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν.  Ο ερχομός του Σταμάτη με το μικρό Ζαχαρία φέρνει Αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα, που προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 63 στις 09/02/2022

επεισόδιο 63

Η Βιολέτα δέχεται τον Σταμάτη λόγο του Ζαχαρία και  μέσα σε όλα αυτά η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητά να σταματήσει. Παράλληλα ο Ακύλας, εκβιάζει το Λευτέρη για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει σπίτι.  Κι ενώ ο Δούκας  συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και τη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Η Ουράνια φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο.  Ο  Ζάχος αιφνίδιάζει τις  αδερφές Σταμίρη κατηγορώντας τες για  αντιστασιακή δράση  και η Ασημίνα ομολογεί στο Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Ο Ζάχος αποφασίζει να λάβει μέτρα…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 64 στις 10/02/2022

επεισόδιο 64

Η Ζωή βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο Δίλημμα την ώρα που Ακύλας απαντάει σκληρά στο τελεσίγραφο του Μελέτη. Παράλληλα, η Ελένη συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο και  ο Σταμάτης αποκαλύπτει στη Βιολέτα την αλήθεια για τον Ζαχαρία . Ενώ η Ουρανία στρυμωγμένη, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια. Η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα τη στιγμή που ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Μόρτζο.

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες : O Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη

Η  Αντιγόνη διώχνει τον Δουκα από το σπίτι της ενώ μία μεγάλη αποκάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία….

Πως θα αντιδράσει ο Λάμπρος;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close