Άγριες μέλισσες:  Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ο  Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή  

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, από την πρώτη στιγμή που έμαθε ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στον γάμο του με την Ζωή Μεγαρίτη, θέλει να πάρει εκδίκηση και να τιμωρήσει τον Κωνσταντή Σεβαστό. Ο Ακύλας θα βάλει να σκοτώσουν τον Κωνσταντή για να δείξει στη γυναίκα του ότι δεν αστειεύεται.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Ο Κωνσταντής, μετά την απόπειρα δολοφονίας, θα βρεθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου ο Δούκας θα τρέξει μαζί με την Δρόσω κοντά του. ο Κωνσταντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ολοι προσεύχονται για να τα καταφέρει με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η αγωνία όλων είναι μεγάλη, αλλά μέσα στον πόνο η Μυρσίνη δεν διστάζει για άλλη μία φορά να ρίξει το δηλητήριο της στην αγαπημένη του γιου της: Καταραμένες φόνισσες! Δεν θα ησυχάσετε αν δεν σκοτώσετε όλα μου τα παιδιά! Σκύλες! Εξαφανίσου από μπροστά μου! Μην πλησιάζεις ξανά το γιο μου, με ακούς; Καμία σας να μην πλησιάσει ξανά τα παιδιά μου, φωνάζει και ο Δούκας σε πιο ήπιους τόνους λέει στη νεαρή κοπέλα: Όπως βλέπεις δεν έχεις καμιά θέση εδώ! Καλύτερα να φύγεις.

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Εκείνη δεν έχει τι να πει, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου και της Πηνελόπης να εξηγήσουν ότι δεν φταίει η Δρόσω και πώς στην τελική είναι η αρραβωνιαστικιά του και έχει κάθε δικαίωμα να είναι στο πλευρό του συντρόφου της αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δρόσω αυτό το διάστημα αρχίζει να βγαίνει με τον Δάκη, έναν ηθοποιό και σκηνοθέτη που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση της με τον Κωνσταντή.  Ωστόσο Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Ο Μελέτης σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα θα ανακαλύψει ότι ο Ακύλας κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη και για πρώτη φορά θα πιαστεί στα χέρια μαζί του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Κωνσταντής θα βγει από το νοσοκομείο και άλλος θα είναι ο καημός του.

Δείτε επίσης : Άγριές Μέλισσες : O Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Κωνσταντής, όπως δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς των θαυμαστών της σειράς στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close