Άγριες Μέλισσες -Ζωή : Η θέση σου είναι στην φυλακή Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς η Ζωή λέει στον Ακύλα :  Η θέση σου είναι στην φυλακή Ακύλα 

Ακύλα μου τα ήθελες χρυσό μου και έρχεται η ώρα σου και εσένα. Έχεις κάνει τόσα και τόσα. Για να μην θυμηθούμε πως φέρθηκες στο γιο σου και έχουμε αλλά.

Άγριες- Μέλισσες -Ζωή -

 Η Ζωή επέστρεψε και πάλι σπίτι της και ο εφιάλτης για την γυναίκα συνεχίζεται δίπλα στο πλευρό του άνδρα της, Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες. Το όχι και τόσο αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει δώσει ακόμα το τέλος σε αυτή την τοξική σχέση και αναγκαστικά υπομένει ακόμα ο ένας τον άλλον.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Η Ζωή ξεκαθαρίζει την θέση της στον Ακύλα

Μπορεί η Ζωή να έφυγε από το πλευρό του κάπως βίαια την τελευταία φορά, όμως ο Ακύλας εκβίασε στα ίσια τον γιό του Λευτέρη να την πείσει να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της καθώς εκεί είναι η θέση της και πουθενά αλλού.

Άγριες- Μέλισσες -Ζωή -Λευτερης

Η Ζωή καλείτε να πάρει αυτή την απόφαση σύμφωνα με το youfly.com και αναγκαστικά να γυρίσει σπίτι της και το κάνει μόνο για χάρη των παιδιών της. Η σχέση της με τον άνδρα της δεν πρόκειται ποτέ ξανά να είναι όπως ήταν και σε αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρη απέναντί του.

Άγριες -Μέλισσες -Ζωή - Ακυλας -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλλει

«Η θέση σου Ακύλα είναι στην φυλακή» του λέει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Πως θα εξελιχθεί άραγε από εδώ και στο εξής η σχέση του Ακύλα και της Ζωής στις Άγριες Μέλισσες; Θα δώσει άραγε μια δεύτερη ευκαιρία ο ένας στον άλλον ή θα συνεχίζουν να ζουν έτσι καταπιέζοντας τους εαυτούς τους;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close