Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλει

Άγριες Μέλισσες: Oι Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες  καθώς η η Ελένη αποβάλλει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χάνει το παιδί

 Αχ βρε Λενιώ μου τι τράβας και εσύ κάθε λίγο και λιγάκι. Έχεις περάσει τόσα ήταν ανάγκη να γίνει και αυτό τώρα; Τι να πούμε υπομονή Λενιώ μου…

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος δεν θέλει τη Ρένα και πάει στη Μυρσίνη

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα στη ζωή της Ελένης Σταμίρη. Το τρέιλερ της σειράς που προβάλει ο AΝΤ1, αποκαλύπτει πως η Ελένη Σταμίρη μαθαίνει πως είναι έγκυος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του οκmag για την εγκυμοσύνη της κεντρικής ηρωίδας.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 69 , 70 , 71 , 72

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χάνει το παιδί

Η είδηση θα γεμίσει χαρά την Ελένη Σταμίρη αλλά και τις αδερφές της, που τόσο ήθελαν να αποκτήσει ένα μωρό η μεγάλη τους αδερφή και ο Σέργιος ένα ξαδερφάκι. Ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Λάμπρο που ενώ στην αρχή θα χαρεί, στην πορεία η ζήλεια θα τον γεμίσει αμφιβολίες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη

Ο Ζάχος μόλις πληροφορηθεί την εγκυμοσύνη της Ελένης, τυφλωμένος από τη ζήλεια, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα για να χαλάσει τον γάμο της Ελένης με τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χάνει το παιδί

Οι δύο άντρες θα βρεθούν απέναντι και θα λογομαχήσουν. Η στάση της Ελένης σε αυτή τη ρήξη θα προβληματίσει την Ελένη και θα επισκιάσει τη χαρά της. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Ελένης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag, δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη με το ζευγάρι να περνά κρίση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close