Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Άγριες Μέλισσες :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. 

Έδωσε ο Θεός επιτέλους και άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς (όπου Μανωλιός βλέπε Δούκα Σεβαστό).Μετά από τόσα και τόσα φονικά που έκανε Θεέ μου σχώραμε την τηλεθεάτρια  αποφάσισε να γίνει άλλος άνθρωπος . Είναι βέβαια μέχρι να βρεθεί κάποιο εμπόδιο στο δρόμο του που έκει θα δούμε αν πραγμάτικα έχει αλλάξει, ή κανει ένα διάλειμμά.

Η απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή Σεβαστού από τον Ακύλα Μεγαρίτη θα φέρει τις δύο οικογένειες του Διαφανίου σε μεγαλύτερη ρήξη. Ο Δούκας Σεβαστός, που δεν θα αντέξει να χάσει και τον δεύτερο γιο του, κινεί γη και ουρανό ώστε να σώσει το στερνοπούλι του αλλά και να πάρει την εκδίκηση που αποζητά.

Δείτε ακόμη Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Είσαι σίγουρος πως είναι δικό σου το παιδί;

Από την άλλη μεριά, η Μυρσίνη, που ήταν αυτή που πρώτη αντίκρυσε τον γιο της μέσα στα αίματα, θα ζητήσει από τον Μελέτη να μάθει αν ο Ακύλας κρύβεται πίσω από την απόπειρα.

Ο Ακύλας θολωμένος από την ζήλια και το πάθος θα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, το άλλοθι που θα παρουσιάσει μοιάζει ατράνταχτο.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Ακύλας και θα συμμαχήσει με τον Δούκα. Μετά από πολύ καιρό η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί για το κοινό συμφέρον. Ωστόσο μια αποκάλυψη από το παρελθόν θα χαλάσει την ηρεμία τους.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Ο Κωνσταντής θα βγει από το νοσοκομείο αλλά, πριν η οικογένεια των Σεβαστών χαρεί για τα καλά νέα, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Στα επόμενα επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα απολαύσει έναν διαφορετικό Δούκα.

Ο ισχυρός, εγωκεντρικός άρχοντας του κάμπου για πρώτη φορά αδιαφορεί για το κόστος και την τιμωρία σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα και βάζει πάνω από όλα το καλό του τόπου του. Για πρώτη φορά ο Δούκας θα σταθεί βράχος για να σώσει το Διαφάνι, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους συγχωριανούς του που δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που βλέπουν.

Ο Δούκας θα καταφέρει να χαλάσει τα σχέδια του Ακύλα αλλά θα βρεθεί για ακόμη μια φορά κοντά στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται τέσσερις φορές. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια με τους πρωταγωνιστές αιφνιδιάζονται από αυτές.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close