Άγριες μέλισσες-Επόμενα επεισόδια: 3-4-5

Μπορεί στην επόμενη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες να αποχωρούν από το καστ τρεις βασικοί ηθοποιοί, αλλά εκείνοι που θα “εισβάλλουν” στο Διαφάνι θα είναι ακόμη περισσότεροι.

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο spoiler , o Κυπραίος, ο Κλεομένης και η Θεοδοσία θα είναι οι τρεις βασικοί χαρακτήρες που δεν θα δούμε τη δεύτερη σεζόν. Ποιοι θα είναι εκείνοι όμως που θα προστεθούν στο καστ;

Η σειρά κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, και να σημειώσει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Η δεύτερη σεζόν όμως, προβλέπεται να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Ώρες αγωνίας, δράμα, και οι αδερφές Σταμίρη για πρώτη φορά χωρισμένες!

Δείτε επίσης Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας υπογράφει συμβόλαιο θανάτου- Η Θεοδοσία πέφτει νεκρή

Μέχρι στιγμής ξέρουμε πως πρόκειται να δούμε στη δεύτερη σεζόν τον Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του αρχιφύλακα στις φυλακές που θα είναι η Ελένη. Στην αρχή οι σχέσεις τους θα είναι άσχημες, ωστόσο ο έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει.

Μία ακόμη δυναμική προσθήκη είναι εκείνη του Αργύρη Πανταζάρα. Τελευταία του εμφάνιση στη μικρή οθόνη ήταν στο Κόκκινο Ποτάμι. Ο Θέμης στη σειρά κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, αλλά και αναδείξει το απίστευτο ταλέντο του.

Έρχεται λοιπόν στις Άγριες Μέλισσες με ένα ρόλο μυστήριο μέχρι στιγμής, που όμως θα κλέψει την καρδιά της Δρόσως.

Δείτε επίσης Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε την αδερφή του “Θέμη” ποια Πασίγνωστη ηθοποιός είναι!

Και εδώ έρχεται μία τρίτη αλλά ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση!

Η πασίγνωστη ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου που θα μπει στις Άγριες Μέλισσες είναι η Αλεξάνδρα Παντελάκη!

Την έχουμε δει σε πολλλες παραστάσεις, ταινίες και σειρές, μεταξύ αυτών στο Ευτυχισμένοι μαζί, στη 10η Εντολή και το The bachelor.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον ρόλο που θα υποδυθεί, αλά σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία να τη δούμε στην αγαπημένη σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά! Άγριες Μέλισσες: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά!

Close