Άγριες Μέλισσες: Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια τη σειράς θα είναι άκρως ανατρεπτικές καθώς Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια για τον Δούκα.

Ξεκίνησαν μαζί, ως ένα δυνατό δίδυμο, ως δύο καλοί φίλοι και σύμμαχοι. Στη συνέχεια, όλα άλλαξαν, για ακόμη μια φορά. Ο Μελέτης και ο Ακύλας θα βρεθούν αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, με έναν νέο πόλεμο να ξεκινάει σύντομα.

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια

Η αλήθεια για τα σχέδια του αεροδρομίου θα έρθει στο φως. Ο Δούκας θα μάθει πως έπεσε θύμα στα χέρια του Μεγαρίτη και θα ξεσπάσει στον Μελέτη για την πίεση που του άσκησε να συνεργαστεί με αυτόν τον άνθρωπο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια

Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια

Εκτός, όμως, από τα σχέδια του αεροδρομίου και την υπεξαίρεση των χρημάτων, ο Μελέτης θα ανακαλύψει τα δολοφονικά σχέδια του πεθερού του. Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από την μέση τον Κωνσταντή Σεβαστό, δίνοντας εντολή θανάτου.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Η προδοσία του Μελέτη θα είναι μαχαιριά για τον Ακύλα. Ο Μελέτης δε μπορεί να αφήσει τον φίλο του τον Κωνσταντή να πάθει κακό σύμφωνα με το youfly.com . Τα βάζει με την Κορίνα που έκανε το λάθος να ομολογήσει και τρέχει να προστατεύσει τον φίλο του.

Άγριες Μέλισσες: Ακύλας και Μελέτης στα μαχαίρια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Πλέον, δεν ακολουθεί τις οδηγίες και τις προσταγές του Ακύλα. Σταδιακά και όσο περνάει ο καιρός, οι σχέσεις τους θα ψυχρανθούν. Ο Ακύλας και ο Μελέτης από φίλοι, θα γίνουν σύντομα εχθροί, στις Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close