Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε πως Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2022

Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Η Δρόσω, αφού μαθαίνει για την παράνομη σχέση του Κωνσταντή με τη Ζωή Μεγαρίτη, για άλλη μια φορά, χάνει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Σε αυτή τη χρονική στιγμή θα γνωρίσει τον Δάκη, έναν γοητευτικό σκηνοθέτη που θα της δώσει όλα όσα σε αυτή τη φάση της ζωής της έχει ανάγκη. Τον γοητευτικό σκηνοθέτη με το αγγελικό πρόσωπο υποδύεται ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης. Θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια να κάνει την εμφάνιση του στη δραματική σειρά του AΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: H εμμονή του Ζάχου με την Ελένη τρομάζει την κυρά Μάρω

Η Δρόσω, προδομένη από τον Κωνσταντή, αφήνεται να την παρασύρει ο Δάκης σε περίεργα μονοπάτια με κίνδυνο τη ζωή της –όπως σας είχε γράψει το okmag. Ο Δάκης έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που η Δρόσω θα αργήσει πολύ να ανακαλύψει. Ο Κωνσταντής, που αγαπά πραγματικά τη Δρόσω, δεν έχει σκοπό να την αφήσει στα χέρια του Δάκη. Παρά τις προσπάθειές του, η Δρόσω δεν του συγχωρεί όλα όσα της έκανε και ο Κωνσταντής θα ζητήσει την βοήθεια του Νικηφόρου.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 57 , 58 , 59 , 60

Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Ο Νικηφόρος, άθελα του, θα αποκαλύψει στη Μυρσίνη τη σχέση της Δρόσως με τον Δάκη και η πανούργα κυρία Σεβαστού θα αναλάβει δράση. Η Μυρσίνη θα πληρώσει όσο όσο για να δει τη Δρόσω να καταστρέφεται από τον εραστής της, που λατρεύει την καλή ζωή και τις ανέσεις.

Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ο Δάκης κάνει μαριονέτα τη Δρόσω στα χέρια του σύμφωνα με το okmagκαι τον Γιώργο  Μπέζα και δημιουργεί πολλά προβλήματα στις ζωές των πρωταγωνιστών, με την Μυρσίνη να έχει μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Ο Κωνσταντής, που έχει καταρρεύσει από την πλοκή που έχει πάρει η ζωή του, θα δεχτεί την βοήθεια της Πηνελόπης. Η αδερφή του θα αποκαλύψει το βρώμικο σχέδιο της μητέρας τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close