Άγριές μέλισσες : Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Άγριές μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό.

Στα νέα επεισόδια Άγριές μέλισσες ,στις θα δούμε μεγάλες ανατροπές στην πλοκή της ζωής των πρωταγωνιστών. Ένα από τα ζευγάρια που έχει διχάσει τους σεναριογράφους και τον σκηνοθέτη της σειράς είναι η Δρόσω και ο Κωνσταντής. Το τηλεοπτικό κοινό και οι followers στα social media τους θέλουν μαζί ωστόσο το σενάριο θέλει αυτοί οι δύο άνθρωποι να χωρίζουν και να προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή ο ένας μακριά από τον άλλον.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Άγριές μέλισσες : Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η απόπειρα δολοφονίας της Ζωής από τον Ακύλα τα αλλάζει όλα

Η Δρόσω, εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα και του περιοδικόυ OKmag, θα γνωρίσει τον έρωτα και θα προσπαθήσει να ξεχάσει τον Κωνσταντή και την παράνομη σχέση του με την Ζωή Μεγαρίτη. η Δρόσω ακολουθεί τα όνειρα της και στη ζωή της θα μπει ένας άλλος γοητευτικός άντρας, που θα της δώσει την ελπίδα ότι μπορεί και εκείνη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, όπως είχε ονειρευτεί.

Η Δρόσω κάνει όνειρα και πετά στον έβδομο ουρανό χωρίς να βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της. Κουρασμένη από τα χτυπήματα της μοίρας, μοιάζει να την ακολουθεί χωρίς να αντιδρά. Το καινούργιο την ενθουσιάζει και αδιαφορεί για το κόστος.

Άγριές μέλισσες : Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 57 , 58 , 59 , 60

Ο Κωνσταντής θα ανακαλύψει την κρυφή σχέση της Δρόσως που για μια ακόμη φορά θα φανεί πως είναι θύμα των συγκυριών. Ο άντρας που θα της κλέψει την καρδιά θα αποδειχθεί πως το μόνο που θέλει είναι να ξεφύγει λίγο από τον γάμο του και να ζήσει μερικές στιγμές χαράς. Ο Κωνσταντής μαζί με τον Νικηφόρο, θα σταθούν για μια ακόμη φορά δίπλα της ώστε να μην πληγωθεί. Ωστόσο εκείνη, μέχρι να βρεθεί σε αδιέξοδο, θα ρίξει την χαριστική βολή στον άντρα που την αγάπησε όσο κανείς άλλος και αυτός είναι ο Κωνσταντής.

Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Άγριές μέλισσες : Ο Κωνσταντής ξαναπέφτει στο ποτό

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

O Κωνσταντής θα δεχθεί την χαριστική βολή και θα βρει τη παρηγοριά στο ποτό για άλλη μια φορά.

Ωστόσο η Δρόσω, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα αντέξει να δει τον Κωνσταντή να βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Μένει να δούμε αν θα κατορθώσει η Δρόσω να είναι ξανά μαζί με τον Κωνσταντή αφού το αντίθετο θα απογοήτευε πολύ τους τηλεθεατές που αυτό το ζευγάρι το θέλουν μαζί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close