Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Νικηφόρο να εξομολογείται : Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν.

Νατα νατα… Εμ τι νόμιζες Νικηφόρε μου έτσι εύκολα ξεπερνούνται οι μεγάλοι έρωτες;;;ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ

Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Εκείνη θυμώνει: Δεν σέβεσαι καθόλου τόσο περνάω; Έχασα τον πατέρα μου και μου ζητάς να διαλύσουμε τους αρραβώνες μας! Λυπάμαι που έχασα χρόνο μαζί σου.

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Πέτρο, ενώ ο Νικηφόρος της εξομολογείται τη αγάπη του: Με τη Ρένα χωρίσαμε γιατί τελικά κατάλαβα ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι με άλλη γυναίκα εκτός από σένα, Ασημίνα. Σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε όπως πριν, της λέει.

Εκείνη να το σκεφτεί πολύ καλά καθώς υπάρχει πλέον και επικείμενος γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή: Δεν είναι τόσο εύκολα όλα, Νικηφόρε! Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και τίποτα δεν αλλάζει τα όσα έγιναν. Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη αν μπορούμε να συμβιώσουμε ξανά κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 105 , 106 , 107 , 108

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου και ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή μετά την απόρριψη των Καρυών, ζητάνε χρόνο από τους μετόχους αλλά η Ρένα, που έχει πια τη θέση του πατέρα της στο συμβούλιο, αρνείται να συνεργαστεί, κυρίως για να εκδικηθεί τον Νικηφόρο: Σας δώσαμε μου παραπάνω χρόνο από όσο θα έπρεπε! Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο!

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Πρέπει τώρα να παρθεί μία απόφαση. Αργότερα, ο Δούκας με τη Μυρσίνη προετοιμάζουν τα παιδιά τους για την ήττα: Είδατε που δεν είναι εύκολο να κουμαντάρεις μία ολόκληρη περιουσία! Δυστυχώς, τα παιδιά μου, δεν τα καταφέραμε και η είναι προ των πυλών, τους λένε. Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά του,  αλλά ο Νώντας έχει αντίθετη γνώμη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close