Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές αφού θα δούμε ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Έλα μωρέ τα πιτσουνάκια…ήταν να μην πάρουν φόρα. Τώρα που πήραν, θα γεμίσουν οι οθόνες μας…μέλια!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό φινάλε του Βαρουξή

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα που παρά τα όσα έχουν γίνει και τα εμπόδια που συνέχεια συναντούν η μοίρα τους φέρνει ξανά και ξανά κοντά. Πόσο όμως να αντισταθούν στο πάθος που τους κατακλύζει ειδικά τώρα που βρίσκουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Η Γιάννα Παπανικολάου και το TVΣΙΡΙΑΛ έχουν το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Όπως θα δείτε στο νέο επεισόδιο, ο Νικηφόρος μετά τη συζήτηση που είχε με τη Δρόσω σχετικά με τους σκοπούς που έχει για την Ασημίνα εκείνος χωρίζει με τη Ρένα προκειμένου να είναι ξανά με την πρώην γυναίκα του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει να είναι διστακτική καθώς ξέρει πως όσο  και αν επιθυμούν και οι δύο να είναι ξανά μαζί όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν είναι ακατόρθωτο να ξεπεραστούν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Παράλληλα ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς  χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του.

Έτσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα. Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές.

Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που όλα θα βγουν στο φως.

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι Δολοφονούν τον Πέτρο Ορφανίδη

Όμως το ταξίδι αυτό παρά το άγχος και την αγωνία που τους προκαλεί την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς τους ανθρώπους είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για τη σχέση και το μέλλον τους.

Η έλξη και ο πόθος που νιώθουν τους παρασέρνει ξανά σε καυτές στιγμές πάθους κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλει μαζί. Όμως συνεχίζουν να μην παίρνουν, μία τελική απόφαση. Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται βαθιά και για πάντα.

Η εγκυμοσύνη και ο γάμος

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Ήταν στο πρώτο ακόμα που η Ασημίνα μάθαινε σοκαρισμένη πως εξαιτίας μιας φλεγμονής που είχε τότε και η οποία είχε προχωρήσει αρκετά υπήρχαν δυσκολίες στο να κάνει παιδί.

Η κοπέλα εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης ενώ ο κόσμος γύρω της γύρισε τούμπα όταν έμαθε πως η αδερφή της περίμενε παιδί από τον άντρα της.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους και ξέρουμε που κατέληξε. Όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του TV σίριαλ, όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί.

Δείτε ακόμα Γιάννης Βασιλώττος: Το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες θα είναι πολύ δυνατό

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι της Ασημίνας & του Νικηφόρου & η καυτή νύχτα

Ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά. Την ίδια μέρα που θα παντρευτούν και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω ώστε να είναι έγκυροι και δύο γάμοι καθώς δύο αδέρφια παντρεύονται δύο αδερφές.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί καθώς ως εκ θαύματος η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος. Άλλωστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος άλλα όχι ακατόρθωτο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close