Άγριες μέλισσες: Εξαφανίζεται ο Κωνσταντής μετά από καυγά με τον Τάκη

Άγριες μέλισσες spoiler : Εξαφανίζεται ο Κωνσταντής μετά από καυγά με τον Τάκη.

Οι εξελίξεις τρέχουν στις Άγριες μέλισσες με τον Κωσταντή να παλεύει να σώσει τη Δρόσω.

Όπως είπε στην εκπομπή της Φαιής Σκορδά  Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συναντηθούν στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής συγκλονίζεται με αυτή τη συνάντηση και βάζει στόχο να φέρει τη Δρόσω και πάλι στον ίσιο δρόμο. Θαέχει και δεύτερο ραντεβούμε τη Δρόσω καθώς, θα προσπαθήσει να την πείσει να αφήσει αυτή τη ζωή που κάνει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο αλκοολισμός της Ασημίνας θα είναι αυτό που θα πατήσει η Δροσω για να πάρει το παιδί

Αλλά αυτό που θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια είναι πιο δυνατή εξέλιξη γιατί  θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Κωνσταντή και του Τάκη, θα λογομαχήσουν για τη Δρόσω και λίγο θα φτάσουν να πιαστούν στα χέρια. Μετά έρχεται μια πολύ συγκλονιστική εξέλιξη… Θα εξαφανιστεί στα ξαφνικά ο Κωνσταντής από το Διαφάνι, πράγμα που θα φέρει πολύ μεγάλη αναστάτωση και αγωνία στην οικογένεια Σεβαστού

Η συνάντηση Δούκα – Μιλτιάδη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους Σεβαστούς

ΗΑσημίνα μπαίνει στον κακό τον δρόμο και ερωτεύεται τον Μπάμπη, ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές και η Μαίρη εκβιάζει τη Λενιώ με το αντικλείδι.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος η Μαίρη που εκβιάζει την Ελένη θα ταχθεί με το μέρος της και εκεί θα έχουμε την ανατροπή!

Close