Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι σκληρά για την Μυρσίνη Σεβαστού. Η πρώην Κυριά του Διαφανίου τα χάνει όλα…     

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης 

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι σκληρή, αδίστακτη και ταυτόχρονα μια τραγική ηρωίδα. Ο τηλεθεατής, μέσα από τις περιπέτειες που έζησε και θα ζήσει στις «Άγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου, θα νιώσει τον οίκτο, την αγανάκτηση και την ικανοποίηση της τιμωρίας όπως πρώτο εδώ και πολύ καιρό σας είχε γράψει το okmag. Η Μυρσίνη, από το πρώτο επεισόδιο, ακροβατεί ανάμεσα στα «πρέπει» και τη λογική και στο συναίσθημα με όποιο κόστος.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μετά από κατάθεση ψυχής μπαίνει σε μοναστήρι

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Η μόνη της δικαιολογία είναι ο πόνος μιας μάνας που χάνει το παιδί της. Μια γυναίκα ραδιούργα που, λίγο πριν από το φινάλε του τρίτου κύκλου, θα δούμε να φτάνει στο χείλος του γκρεμού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, μετά την ανακάλυψη του Δούκα για τον ανεκπλήρωτο έρωτά της με τον Μιλτιάδη θα αρχίσει και η πτώση της.

Στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου, η πρωταγωνίστρια θα θυμίζει ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για όλα τα κρίματά της. Στα μάτια του Δούκα, η Μυρσίνη δεν θα γίνει ποτέ ξανά η μοιραία γυναίκα που τον κάνει ό,τι θέλει και την ακολουθεί πιστά.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μυρσίνης συγκλονίζει

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ζωή και Αιμιλία πιάνονται στα χέρια

Τα τρία της παιδιά, που την θεωρούν αιτία του κακού, της έχουν γυρίσει προ πολλού την πλάτη. Στα επόμενα επεισόδια, όταν εκείνη θα τους ζητήσει την βοήθεια τους, θα της δείξουν το πιο σκληρό πρόσωπό τους. Η Πηνελόπη, που πάντα ήθελε να είναι μια κόρη Σεβαστού, θα έχει μια σκηνή με την μητέρα της όπου θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες.

Η Μυρσίνη Σεβαστού μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει για να μεταπείσει τον Δουκα για τις αποφάσεις του, θα βρεθεί στο χείλος του γκρεμο. Σε μια κίνηση μετάνοιας θα κάνει το μοιραίο λάθος και θα επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα. Η Μυρσίνη τα χάνει όλα μέσα σε μια νύχτα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της: τη φτώχεια.

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44

Ο Δούκας θέλει να τη δει να υποφέρει. Γνωρίζει πως ο μεγάλος της φόβος είναι η φτώχεια. Όταν την παντρεύτηκε ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει χρεωκοπημένος, με την Μυρσίνη να έχει μόνο της όπλο το ισχυρό όνομα της οικογένειάς της που την έκανε περιζήτητη νύφη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close