Άγριες Μέλισσες: Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς θα δούμε πως η αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι, έρχεται και ανοίγει το δρόμο, για την Καταστροφή του Ακύλα .

Άγριες Μέλισσες: Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες,  ο Λευτέρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.. Ο Ακύλας μαθαίνει πως είναι ομοφυλόφιλος. και η  Ζωή θα βρεθεί σε απόγνωση….

Τρομακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  Άγριες μέλισσες, όταν αποκαλυφθούν ένοχα μυστικά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την οικογένεια Μεγαρίτη.
Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Όλα θα αρχίσουν όταν μετά από έναν καυγά τους, η Ζωή διώχνει από το σπίτι την Αιμιλία και η δασκάλα θυμωμένη αποκαλύπτει στον Ακύλα πως η γυναίκα του έχει εραστή. Εκείνος γίνεται έξω φρενών και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει ποιος είναι. Έχει ένα και μόνο στοιχείο: λέγεται Σεβαστός!
Δούκας, Νικηφόρος η Κωνσταντής; Ένας από τους τρεις είναι ο ένοχος για τον Ακύλα, που βάζει να παρακολουθούν τη γυναίκα του για να μάθει ποιος είναι.

Οι υποψίες του ωστόσο πέφτουν πάνω στον Δούκα, καθώς θεωρεί αδιανόητο η Ζωή να έχει σχέση με τον Κωνσταντή λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά και με τον Νικηφόρο γνωρίζοντας πως έχει σχέση με την κόρη του Μόρτζου. Κι ενώ στο σπίτι του Μεγαρίτη συμβαίνουν αυτά, την ίδια ώρα στο σπίτι τον Σεβαστών επικρατεί αναταραχή καθώς η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα, ενώ εκείνος συνεχίζει την κρυφή του σχέση με την Αντιγόνη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνες του θα τον οδηγήσουν σε ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και συγκεκριμένα στον γιο του.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Άγριες Μέλισσες: Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

 

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Ο αδίστακτος άντρας θα μάθει πως ο μοναχογιός του διατηρεί δεσμό με άντρα και δέχεται το ισχυρότερο χτύπημα. Οι ομοφυλόφιλοι την περίοδο της χούντας θεωρούνταν μιάσματα που έπρεπε να τιμωρηθούν και να εξαφανιστούν. Έξαλλος από την ντροπή που του δίνει ο γιος του, διατάζει τους άνδρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του.

Στο μεταξύ εκείνος είναι μαζί με τη μητέρα του και της μιλάει για τις ερωτικές του προτιμήσεις, ενώ εκείνη του υπόσχεται πώς θα είναι πάντα στο πλευρό του. Ο Ακύλας, όμως, έχει να αντιμετωπίσει και τον Τόλλια, που πηγαίνει στο νομάρχη να κάνει τα παράπονα του για τα έργα του Ακύλα που έχουν αδειάσει τα ταμεία του Διαφανίου, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά.

Στη συνέχεια εκείνος ενημερώνει τον Ακύλα και αυτός για να τον τιμωρήσει καθαιρεί τον Τόλλια από κοινοτάρχη, ενώ βάζει μέλος των Αβάντων των οποίων αρχηγός πλέον είναι ο Μελέτης- τον Θανασάκη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

Οι άντρες του Ακύλα βρίσκουν τον Λευτέρη και με τη βία τον αρπάζουν και τον πάνε μπροστά στον πατέρα του και οι εξελίξεις για το νεαρό θα είναι καταστροφικές. Ο Ακύλας χτυπάει ανελέητα τον Λευτέρη, τον προσβάλει και του φέρεται σαν σκουπίδι!

Ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του. Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει.

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφός για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία

Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον σώσουν. Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλεί να ζήσει ο γιος της! Από την άλλη ξέρει ποιος ευθύνεται για το κακό που έγινε και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Ακύλα!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close