Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 33 , 34 , 35 , 36

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 33 , 34 , 35 , 36 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 33 στις 22/11/2021

επεισόδιο 33

Η Δρόσω θα αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να γίνει καλά και να  κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δεν θ’ αποδειχθεί εύκολη. καθώς εκείνος αρνείτε οποιαδήποτε βοήθεια. Από την άλλη,στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Η θα ακολουθήσει τον ίδιο, ή θα δει το σκληρό του πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Δεν θα χωρίσουν Ασημίνα και Νικηφόρος

Η Ελένη θα ζητήσει από την Ασημίνα να  είναι διακριτική και μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους μετέφερε ο Προκόπης, αλλά εκείνη δεν κρατά το στόμα της κλειστό…  Από την άλλη, ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του για να μπορέσει να γλυτώσει τον Αντώνη. Η Κορίνα θα ζητήσει από τον Μελέτη να αναβάλλουνε τον γάμο τους. Η Ελένη μαζί με τον Προκόπη και τον Άγγελο,  ξεκινάνε μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή. Να βρούνε τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλυτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: H Ρένα αντιμέτωπη με την Ασημίνα για τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 34 στις 23/11/2021

επεισόδιο 34

Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο συνεχίζουν να  ψάχνουν τα πτώματα των ανδρών στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως από την ασφάλεια προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης θα συγκρουστεί με τον πατέρα του  για να ελευθερωθεί η Δρόσω. Ο Ακύλας είναι ανυποχώρητος και εκεί αναλαμβάνει η Ζωή. Ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει.

Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη, θα καταλαβει το σχέδιο της Αντιγόνης πως προσπαθεί δηλαδή με κάθε τρόπο να κερδίσει το Δούκα. Εκείνος θα διαβεβαιώσει τη Μυρσίνη πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ, αλλά ένα γράμμα θα του επιφυλάξει μια μεγάλη έκπληξη που μπορεί και να αλλάξει τα πάντα…

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

ςΟ Μπάμπης με τον Κυριάκο ξεκινούν τις εμφανίσεις τους, στο μαγαζί του Νικηφόρου και του Κωνσταντή και εκεί θα βρεθεί και η Κορίνα -παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη-με κάποιες φίλες της. Μόλις δει τον Μπάμπη η Κορίνα, θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει.  . Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα και  ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος βρίσκονται επί ποδός λόγω των εξελίξεων. Ο Λάμπρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος….

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 35 στις 24/11/2021

επεισόδιο 35

Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά μαζί και ο Ακύλας. Στη Λέρο τα πράγματα θα πάρουν επικίνδυνη τροπή ενώ η υγεία του Αντώνη θα επιδεινωθεί πολύ ασχημα. Ο Ακύλας βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του.. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Η Μυρσίνη προσπαθεί να καταλάβει την αλλάγη του Δούκα. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε μέσα στο γράμμα  και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 36 στις 25/11/2021

επεισόδιο 36

Ο Λάμπρος, επιστρέφει στο Διαφάνι και η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. και πως οι άνθρώποι του καθεστώτος δεν θα τους αφήσουν σε ησύχια. Ετσί λοιπόν αποφασίζει, να κάνει μεγάλη ζωή εις βάρος της κοινότητας, και έτσι φέρνει σε δύσκολή θέση τον Τόλια . Οι αμφιβολίες, ταλανίζουν την Μυρσίνη, ενώ την ίδια στιγμή, ο Δούκας πέφτει στην αγκαλιά της Αντιγόνης… Μια παρανομή σχέση πάθους ξεκινά με απρόβλεπτες συνέπειες!

Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς ιδίως στην σχέση του με τη Σοφούλα

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι

Στο μεταξύ η  Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής… και η Ζωή. Η κρυφή σχέση κινδυνευεί να αποκαλυφθεί στα λάθος πρόσωπα! Στο μαγαζί, ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ την Ρένα και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί, τη μεταξύ τους σχέση. Ταυτόχρονα, η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα, απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Δείτε ακόμηΆγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

Close