Άγριές Μέλισσες : O Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη

Άγριές Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη.

Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί – Ο παραλίγο θάνατος του Κωνσταντή ενώνει ξανά το ζεύγος Σεβαστού..

Στο σπιτικό του και στο πλευρό της Μυρσίνης θα γυρίσει ο Δούκας σεβαστός επιβεβαιώνοντας έτσι τη γυναίκα του που του έλεγε πως ποτέ δεν θα χωρίσουν αυτοί οι δύο.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται

Άγριές- Μέλισσες - Δούκας- Μυρσινη-

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Η Ελένη περιμένει το παιδί του Λάμπρου

Ο Ακύλας σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή του για την απιστία της Ζωής με τον Κωνσταντή. Δεν υπολογίζει όμως πως η γυναίκα του είναι πια έτοιμη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα για το καλό της οικογένειας της και κυρίως των παιδιών της. Αφού ο Ακύλας βλέπει ότι δεν μπορεί να κάνει κακό στη γυναίκα του, βάζει στο στόχαστρο του τον Κωνσταντή, τον οποίο τραυματίζει πολύ βαριά με αποτέλεσμα ο νεαρός Σεβαστός να μεταφερθεί αιμόφυρτος και σχεδόν ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : O Νικηφόρος μαθαίνει για τον εκβιασμό της Ρένας στην Ασημίνα

Συμφώνα με το περιοδικό TV24 Εκεί οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ από την πρώτη στιγμή δίπλα του σπεύδουν τα αδέλφια του, οι γονείς του και η Δρόσω. Η αγωνία όλων είναι μεγάλη, αλλά μέσα στον πόνο η Μυρσίνη δεν διστάζει για άλλη μία φορά να ρίξει το δηλητήριο της στην αγαπημένη του γιου της: Καταραμένες φόνισσες! Δεν θα ησυχάσετε αν δεν σκοτώσετε όλα μου τα παιδιά! Σκύλες! Εξαφανίσου από μπροστά μου! Μην πλησιάζεις ξανά το γιο μου, με ακούς; Καμία σας να μην πλησιάσει ξανά τα παιδιά μου, φωνάζει και ο Δούκας σε πιο ήπιους τόνους λέει στη νεαρή κοπέλα: Όπως βλέπεις δεν έχεις καμιά θέση εδώ! Καλύτερα να φύγεις.

Άγριές -Μέλισσες-Μυρσινη- Δροσω-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δουκας ζητά δημόσια συγνώμη από τον Λάμπρο

Εκείνη δεν έχει τι να πει, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου και της Πηνελόπης να εξηγήσουν ότι δεν φταίει η Δρόσω και πώς στην τελική είναι η αρραβωνιαστικιά του και έχει κάθε δικαίωμα να είναι στο πλευρό του συντρόφου της αυτές τις δύσκολες ώρες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μελέτης συγκλονίζεται όταν μαθαίνει για την δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή και υποψιάζεται αμέσως τον Άκύλα, τον οποίο και φροντίζει να απειλήσει.

Όμως και ο Μεγαρίτης περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει σκληρά στο τελεσίγραφο του γαμπρού του. Παράλληλα και το Διαφάνι πανικοβάλλεται για τον Κωνσταντή και εύχεται να πάνε όλα καλά και αρχίζουν όλοι να σκέφτονται πιο σοβαρά την πρόταση του Δούκα να συνεργαστούν μαζί του και να συμμαχήσουν εναντίον του Ακύλα για να αποτρέψουν το σχέδιο του αεροδρομίου στο χωριό.

O Δούκας χωρίζει με την Αντιγόνη

Το περιστατικό αυτό με τον Κωνσταντή καταφέρνει μέσα στην απελπισία και την αγωνία να φέρει ξανά κοντά τον Δούκα και την Μυρσίνη. Ο πόνος των δύο γονιών για το παιδί τους τους ενώνει και ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση ο Δούκας ξέρει πως δεν μπορεί να αφήσει μόνη της τη Μυρσίνη και περνάει το βράδυ του μαζί της για να είναι στο πλευρό της και να της σταθεί!

 

Άγριές -Μέλισσες- Δούκας- Αντιγόνη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας μαθαίνει για τον Πέτρο και ετοιμάζει εκδίκηση

Κάτι όμως που δεν αρέσει στην Αντιγόνη η οποία και του το ξεκαθαρίζει: Σου το είχα πει ξανά πως δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλω να έρχομαι δεύτερη! Κατανοώ τον πόνο σου για τον Κωνσταντή, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μείνεις με την Μυρσίνη; Του λέει. Εκείνος αμέσως της απαντάει: Αντιγόνη, δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή! Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να έχω ζήλιες, όταν δεν ξέρω αν θα ξαναδώ το γιο μου ζωντανό.

Εκείνη θυμώνει: Το θεωρείς ζήλια αυτό; Κάνεις μεγάλο λάθος, Δούκα! Ξέρεις κάτι; Πιστεύω πως δεν έφυγες ποτέ από τη Μυρσίνη, για αυτό σε παρακαλώ μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από το σπίτι μου! Εμείς οι δύο τελειώσαμε. Εκείνος τα μαζεύει και την αμέσως επόμενη στιγμή επιστρέφει ξανά σπίτι του και στη γυναίκα του. Η Μυρσίνη νιώθει ικανοποίηση, αλλά παράλληλα χαίρεται που έχει ξανά τον άντρα της κοντά της..

Είναι οριστικός ο χωρισμός ή μήπως όλα θα ανατραπούν ξανά;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close