Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :9, 10, 11,

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 9 , 10, 11, 12. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 9  στις 11/10/21

Επεισόδιο 9

Στο επεισόδιο εννιά στις άγριες μέλισσες θα δούμε την δίκη για την δολοφονία του Θέμελη να συνεχίζεται. Εκεί θα καταθέσουν ο Κωνσταντής, και ο Νικηφόρος και η αντίθετη πλευρά θα προσπαθήσει να αντικρούσει.  Εντωμεταξύ Ο Ακύλας θα βάλει τα δυνατά του για  να κερδίσει με το μέρος του το Διαφάνι.

Ο  Ζάχος πλησιάζει τον Ακύλα και τον έχει από κοντά, για να πάρει πληροφορίες και να διαπιστώσει, αν ο Ακύλας έχει βάλει το χέρι του για την δίωξη του Λάμπρου από το καθεστώς . Δεν θα καταφέρει να μάθει πολλά όμως

Ο Άγγελος  θα συναντηθεί με τον Πέτρο, και αυτή τους η συνάντηση θα φέρει πολλούς μπελάδες

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39

Η Ουρανία κάνει την κίνηση ματ, με την πρωτοβουλία της η οποία έχει πολύ ρίσκο, για να βοηθήσει τον Μπάμπη . Η απόφαση της Ουρανίας θα προκαλέσει την έκρηξη του Κυριάκου;

Η Λενιώ για να μπορέσει να βοηθήσει το Λάμπρο θα φτάσει μέχρι τον Ντούνια. Στην συνάντηση αυτή όμως θα την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς θα συλληφθεί.

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 10  στις 12/10/21

Επεισόδιο 10

Στο επεισόδιο δέκα στις άγριες μέλισσες , ο Ντούνιας θέλοντας να τρομάξει την Ελένη θα βάλει τους άντρες του από την ασφάλεια να την ανακρίνουν και να την συλλάβουν. Η Ελένη θα τους πει πως δεν έχει σχέση με αυτά που την κατηγορούνε. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα βρεθούν μέχρι τον Ζάχο όπου και θα ζητήσουν την βοήθειά του. Εκείνος θα ρισκάρει τα πάντα για να την σώσει, ενώ πλέον είναι πεπεισμένος πως πίσω από όλα κρύβεται ο Ακύλας.

Η Ασημίνα μετά από ένα περιστατικό, θα παραδεχτεί στην αδερφή της  πως μαζί με τον Πέτρο μπήκε στην ΕΑΚ και η Δρόσω θα τρομοκρατηθεί.

Η δίκη του Θεμέλη θα συνεχιστεί με την συγκλονιστική κατάθεση της Πηνελόπης ενάντια στον ίδιο της τον πατέρα.  Η Πηνελόπη θα κατηγορήσει τον Δουκά πως είναι ο  υπαίτιος για τον θάνατο του Αλέξη.

Η Πηνελόπη θα σταθεί μπροστά στους ενόρκους και θα κατηγορήσει ανοιχτά τον πατέρα της για όλα του τα εγκλήματα. Ενώ η δίκη αφορά μόνο τον θάνατο του Θέμελη, νέα εγκλήματα έρχονται στο φως και ανατρέπουν την υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες πηνελοπη

Ο Δούκας θα καταπέσει τελείως όταν θα ακούσει τα ίδια του τα παιδιά να καταθέτουν εναντίον του. Ο Θανόπουλος πιέζει τον Δούκα να συνέλθει, να πάρει θέση, να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Δούκας, βλέποντας τα παιδιά του να καταθέτουν εναντίον του, θεωρεί τη δίκη χαμένη .Έτσι, απομακρύνεται και παρακολουθεί σιωπηλός τα γεγονότα, νιώθοντας ένα τεράστιο κενό. Έχει χάσει όλη του την οικογένεια και τώρα χάνει και τα ίδια του τα παιδιά. Το μίσος στα βλέμματά τους, τσακίζει τον πρωταγωνιστή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Δρόσω στον κινηματογράφο -Ο Μελέτης παντρεύεται

Ο Λάμπρος  θέλει πάση θυσία να επικοινωνήσει με την Ελένη, έτσι γράφει ένα γράμμα και ο Αντώνης θα βρει κάποιον να το δώσει στην Ελένη.

Παράλληλα η Ζωή  Μεγαρίτη θα γνωρίζει τις γυναίκες από το Διαφάνι οι οποίες είναι πολύ καχύποπτές μαζί της .

Ο Κυριάκος θα συναντήσει τον Ακύλα, έτσι ώστε να τον βοηθήσει για να ελευθερωθεί ο Μπάμπης,  Η Δρόσω συναντιέται με τον Λευτέρη ο οποίος προσπαθεί να την πείσει πως ο πατέρας του δεν έχει σχέση με τη σύλληψη του Λάμπρου. Όμως και η Ελένη μετά θα ζητήσει την βοήθεια του Ακύλα για να βοηθήσει το Λάμπρο, αυτός θα υποσχεθεί πως θα την βοηθήσει, αλλά θα δώσει την εντολή στον Ντούνια να της κάνει τη ζωή μαύρη.

Στο μεταξύ, στο δικαστήριο θα καταθέσει η ερωμένη του Αχιλλέα, Ασπασία Μπαλοδήμου κατά του Δούκα και θα κάνει την απόλυτη ανατροπή στην δίκη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :9, 10, 11,

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 11  στις 13/10/21

Επεισόδιο 11

Η Ασπασία με την κατάθεση της εμπλέκει τους Αβαντες. Ο Ακύλας θα προτείνει στο Δούκα το σχέδιο που έχει για να τον γλιτώσει. Επίσης λέει στον Δούκα πως  αν δεν ακολουθήσει το σχέδιο του θα καταδικαστεί και για τους υπόλοιπους φόνους.

Εντωμεταξύ τις επόμενες μέρες, ο Πέτρος και η Ασημίνα κάνουν τη νύχτα μέρα προκειμένου να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Οι δυο τους, μάλιστα, μοιράζουν παράνομες εφημερίδες. Ωστόσο, γίνονται αντιληπτοί από την Αστυνομία και τότε ξεκινάει ένα κυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Ωστόσο, η Ασημίνα οδηγεί τον Πέτρο στο μαγαζί του Νικηφόρου, όπου αναγκάζονται να κρυφτούν για να διαφύγουν τη σύλληψη. Στην αρχή, κανείς από τους δύο δεν λέει τίποτα στον Νικηφόρο.

Δείτε ακόμη H Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες με ξυρισμένο κεφάλι  Εικόνα

Όμως, εκείνος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω από την παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο. Λίγα λεπτά μετά, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει την εμφάνιση του ο Ντουνιάς. Ο Πέτρος και η Ασημίνα καταφέρνουν να κρυφτούν και γλιτώνουν, ενώ ο Νικηφόρος απαιτεί από εκείνη εξηγήσεις.

Η  Ζωή Μεγαρίτη είναι πλέον πεισμένη πως δεν ήρθαν τυχαία στο Διαφάνι..

Ο Ακύλας φροντίζει, ώστε να διορίσει την αδελφή της Ζωής στη θέση του Λάμπρου. Η Αιμιλία στο σχολείο μεταδίδει τις ιδέες που ίδια θέλει. Είναι πάρα πολύ αυστηρή με όλα τα παιδιά προκαλώντας σύντομα την οργή των γυναικών στο Διαφάνι και στην αδερφή της Ζωή. Ο Ζάχος ψάχνει  να βρει τα πατήματα του στο Διαφανι και προσπαθεί με τις πράξεις του, να πείσει την Ελένη πως δεν έχει να φοβάται τίποτα από αυτόν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος: Επόμενα επεισόδια 5, 6, 7, 8,

Ενώ ο Κωνσταντής το έχει ρίξει στο ποτό για να ξεχάσει τον πόνο του, η Δρόσω προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της ,χωρίς όμως εκείνη να τον έχει ξεπεράσει . Παράλληλα έχει αναπτύξει μία σχέση με το Λευτέρη παρόλο που τον συμπαθεί πολύ ,είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική μαζί του .Εκείνος από την πλευρά του, τη διαβεβαιώνει πως ο πατέρας σου δεν έχει καμία σχέση με τη σύλληψη του Λάμπρου . Έτσι δέχεται την πρόσκληση του να πάνε μαζί σινεμά εκεί όμως έχει μία αναπάντεχη συνάντηση  με τον Κωνσταντή, η οποία θα ξυπνήσει και στους δύο τα συναισθήματα που προσπαθουν να κρύψουν  τόσο καιρό. Πώς θα αντιδράσουν όταν θα βρεθούν Πρόσωπο με Πρόσωπο; Tον Κωνσταντή τον περιμένει μία ακόμα έκπληξη μία αποκάλυψη που θα κάνει τη Ζωή όχι μόνο να τον σοκάρει αλλά θα φέρει και μεγα ανατροπές.

Η Κορίνα είναι Αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν του Μελέτη. Φυσικά όλα την οδηγούν στην Πηνελόπη που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα ο εφιάλτης της. Επειτα από αυτήν την αποκάλυψη ,η Γλυκιά και χαμογελαστή Κορίνα θα δείξει σε όλους το πραγματικό της πρόσωπο και ο Μελέτης θα καταλάβει  πόσο μοιάζει με τον πατέρα της. Θα αντέξει δίπλα του μία τέτοια γυναίκα ή θα προσπαθήσει να βρει τρόπο για να ξεφύγει; και τι ρόλο θα παίξει στην απόφασή του η παρουσία της Πηνελόπης στο Διαφάνι;

με πληροφορίες απο το tv Σίριαλ

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :12, 13, 14,

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close