Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :12, 13, 14,

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 12 , 13, 14. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 12  στις 14/10/21

Επεισόδιο 12

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω από την παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο. Λίγα λεπτά μετά, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει την εμφάνιση του ο Ντουνιάς. Ο Πέτρος και η Ασημίνα καταφέρνουν να κρυφτούν και γλιτώνουν, ενώ ο Νικηφόρος απαιτεί από εκείνη εξηγήσεις. Και ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα…

akilas

Η Κορίνα ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη που τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος είναι και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Ο διοικητής της Λέρου είναι αποφασισμένος να μάθει τι γνωρίζει ο Λάμπρος . Ο Κυριάκος συναντιέται με τον Σαραντόπουλο. Η φασαρία ξεκινά. Κυριάκος και Σαραντόπουλος καυγαδίζουν άσχημα. Ο Βαμβακάς βάζει πάνω τον εγωισμό του και αρνείται τη βοήθεια του Σαραντόπουλου. Η Ουρανία ξεσπάει, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να αντιμετωπίζει μία ακόμη μεγάλη κρίση…

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα μαθαίνει για την Πηνελόπη και γίνεται ο χειρότερος της εφιάλτης

Οι επαφές του Άλκη είναι ικανές να σώσουν τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος, όμως, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του…

Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη. Για να καταφέρει ο Ζάχος να “εισβάλλει” στη ζωή της, πλησιάζει τον μικρό Σέργιο. Ο μικρός, νιώθει προστασία κοντά του, ύστερα από την απουσία του Λάμπρου από το σπίτι. Οι δυο τους δένονται πολύ.

Ο μικρός Σέργιος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα τον καλέσει στην ονομαστική του εορτή. Μία μικρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι, με τον Ζάχο να είναι ένας ανεπιθύμητος καλεσμένος.

Αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι πως θα εμφανιστεί κι άλλος καλεσμένος, από το πουθενά και θα φέρει την μεγάλη ανατροπή.

myrsini-sergios

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 13  στις 15/10/21

Επεισόδιο 13

Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας στρυμωγμένος θα δεχτεί την βοήθεια του Ακύλα για να μπορέσει να αθωωθεί.

η Δόμνα επιστρέφει δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Δούκας Σεβαστός να έρχει σε τρομερά δύσκολη θέση. Η κόρη του Θέμελη βρίσκεται αντιμέτωπη από τον δολοφόνο του πατέρα της, γεμάτη οργή και πόθο για δικαίωση. Στο πλευρό της βρίσκονται τα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης, καταθέτοντας ενάντια στον ίδιο τους τον πατέρα. Ενώ ο Δούκας θεωρεί πως είναι έτοιμος να γλιτώσει την τιμωρία, έχοντας ένα ισχυρό άλλοθι, η Δόμνα δίνει την χαριστική της βολή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια :9, 10, 11,

Το συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι πως ο αδελφός της, ο Μελέτης, δεν είναι με το μέρος της. Βρίσκεται στην άλλη πλευρά, υπερασπίζοντας τον δολοφόνο του πατέρα τους.

Η στιγμή της δίκης είναι συγκλονιστική. Η Μυρσίνη τρέμει στην ιδέα πως ο αγαπημένος της Δούκας θα καταδικαστεί σε ισόβια… και ερχεται η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης  θα δώσει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και  θα της κάνει μια πρόταση που δεν τη περιμένε.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Ο Βάϊος  θα παρακολουθεί  συνεχώς τον Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του  Λάμπρου στην  Ελένη

Η Ζωή ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων στον Κωνσταντή. Του αναφέρει πως κατέληξε με τον Ακύλα, αλλά και ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό, το οποίο κουβαλάει χρόνια μέσα της. Η Πηνελόπη λέει  στην Κορίνα  πως είχε ερωτική σχέση με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

Άγριες Μέλισσες  Γ’ κύκλος Επεισόδιο 14  στις 16/10/21

Επεισόδιο 14

Η Ελένη θέλοντας  να προστατεύσει τον Λάμπρο, θα ενημερώσει  τον Άγγελο και τον Πέτρο για το περιεχόμενο του γράμματος που της έστειλε. Για τα βασανιστήρια και για τον φόνο του αδελφού του Πέτρου. Έτσι θα φτιάξουν μια ομάδα προκειμένου να βρούνε στοιχεία.

Δίνεται άδεια από τον Ακύλα να επισκεφτεί ο Κυριάκος τον Μπάμπη  και αυτός είναι πολύ χαρούμενος , αλλά όλοι βλέπουν ύποπτα τη στάση του Ακύλα.

Ο Λευτέρης  επιτέλους ανακαλύπτει κάτι που με αυτό μπορούν και να ενοχοποιήσουν τον Ακύλα για την εξορία του Λάμπρου. Στη Λέρο θα πάει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση αλλά ο λόγος της επίσκεψής του είναι άλλος.

Ο Νικηφόρος θα μάθει πως ο Κωνσταντής έχει φάει όλα τα λεφτά στο τζόγο. στη δίκη ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.. Η σύλληψη ενός άντρας στις Άγριες Μέλισσες θα τον φέρει ένα βήμα από την ολοκληρωτική καταδίκη του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 15 , 16 , 17

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close