Άγριες Μέλισσες: Γραμματικός και Λάμπρος στήνουν σχέδιο εναντίον του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Γραμματικός και ο Λάμπρος στήνουν σχέδιο εναντίον του Βόσκαρη. Ανατρεπτικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά καθώς ο Λάμπρος περνάει στην  αντεπίθεση  και ένα πρόσωπο κλειδί θα τον βοηθήσει στην εξόντωση του Βόσκαρη  

Ο Λάμπρος αγαπά την Ελένη όσο τίποτε άλλο και θα κάνει τα πάντα να μην πάθει κακό. Η αγάπη τους πέρασε πολλά 6 χρόνια τώρα η Ελένη βασανίστηκε πολύ από τον Βόσκαρη και δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει αυτά που πέρασε με αποτέλεσμα να  κρατάει απόσταση από τον Λάμπρο. Ποιο λοιπόν θα είναι εκείνο το πρόσωπο κλειδί που θα τον βοηθήσει τον Λάμπρο να εξοντώσει τον Βόσκαρη;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 61 , 62 , 63 , 64

Ο Λάμπρος περνά στην επίθεση

Η Ελένη δεν ανοίγει την καρδιά της στον Λάμπρο, όμως η Δρόσω  γνωρίζει καλά τα όσα πέρασε η Ελένη στην φυλακή από τον Βόσκαρη. Πως τα γνωρίζει; Γιατί η Ελένη, στην μόνη που αποφασίζει να μιλήσει είναι η Δρόσω . Η Δροσώ θα είναι εκείνη στην οποία η Ελένη θα εμπιστευτεί το μυστικό της. . Ο Λάμπρος λοιπόν  καταλαβαίνει πως ή Δρόσω μάλλον γνωρίζει και θα πιέσει την Δρόσω να του μιλήσει για τα βασανιστήρια της Ελένης στη φυλακή. Μόλις μάθει, Το σοκ θα είναι μεγάλο και έτσι ο δάσκαλος θα ψάχνει στοιχεία για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη και  θα ετοιμάσει το σχέδιο εξόντωσης. Από την άλλη κάνει πρόταση στην Ελένη να φύγουν από το χωριό, όμως εκείνη αρνείται.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ποια η σχέση Προύσαλη- Βόσκαρη από το παρελθόν ;

Ο Βόσκαρης καταλαβαίνει το μίσος του Λάμπρου προς εκείνον και του ρίχνει μομφές για την συμπεριφορά της Ελένης όταν την καλούσε στο σπίτι του. Ο Λάμπρος βγαίνει εκτός εαυτού αλλά δεν θα έρθει σε διαμάχη μαζί του .

Ο  Γραμματικός στο πλευρό του Λάμπρου

Ο δάσκαλος θα απευθυνθεί  σε ανώτερους κρατικούς λειτουργούς. Θα φθάσει λοιπού και στον εισαγγελέα  Αλέξη Γραμματικό. Ο σύντροφος της Πηνελόπης στην αρχή θα είναι επιφυλακτικός με τα όσα θα του πει ο δάσκαλος παρ΄λα αυτά θα ευαισθητοποιηθεί και θα ξεκινήσει να ψάχνει για το παρελθόν του Βόσκαρη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close