Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση.

Μετά την καυτή νύχτα του Δούκα με τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, έρχονται τρομερές  εξελίξεις για την ζωή της Μυρσίνης και του Δούκα.

ο Δούκας θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αντιγόνης αφού πρώτα ανακαλύψει το παρελθόν της Μυρσίνης και τον ανεκπλήρωτο έρωτά της για τον Μιλτιάδη.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας  συμφώνα με πληροφορίες του περιοδικου OK και ενώ το ζευγάρι βρίσκεται στο Παρίσι, η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει τον Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ. Ωστόσο, ένα γράμμα τού επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα.

Ο Δούκας ανακαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο της μητέρας των παιδιών του. Δεν αποκαλύπτει βέβαια στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Η Αντιγόνη μπαίνει στη ζωή τους

Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι ερωτικές στιγμές του Δούκα με την Αντιγόνη θα φτάσουν την Μυρσίνη στα άκρα.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Ποιος θα βοηθήσει την Μυρσίνη να βγάλει από την μέση την Αντιγόνη και ποια λάθος κίνηση της θα κάνει τον Δούκα να της δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο;

Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Η Αντιγόνη, που γνωρίζει το παρελθόν της Μυρσίνης πριν από τον γάμο της με τον Δούκα, θα φροντίσει σε μια στιγμή πάθους να δώσει την χαριστική βολή στην άλλοτε φίλη της και να γεμίσει τον Δούκα με αμφιβολίες για την μάνα των παιδιών του.

Η Μυρσίνη, που βλέπει όλα γύρω της να γκρεμίζονται, θα συμμαχήσει με τον μοναδικό άνθρωπο που ο Δούκας φοβάται και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ακύλα Μεγαρίτη. Η Μυρσίνη με τον Ακύλα θα βρεθούν μπροστά σε ένα δίλλημα και αποκαλύψεις. Θα σώσει τελικά τον γάμο της η Μυρσίνη; Θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Δούκα;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close