Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ αναλαμβάνει την ευθύνη για τον φόνο του Θέμελη

Η δολοφονία του Θέμελη έχει προκαλέσει ταραχή  στην οικογένεια των Σεβαστών και κυρίως στην Ανέτ  αφού ο Δούκας της αποκάλυψε το μυστικό του, ταράζοντας την. Είναι αδύνατον να συμπαραστέκεται στην Δόμνα και τον Μελέτη και από την άλλη να ξέρει  τον δολοφόνο του Θέμελη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 112 , 113, 114 , 115

Ο Δούκας της ζητάει να τον στηρίξει . Της υπενθυμίζει την υπόσχεση που της είχε δώσει  και αυτό έκανε. Ο Δούκας έβγαλε τον Θέμελη από τη μέση για χάρη της Ανέτ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεχάσουν και οι δυο .

Η Ανέτ σε πανικό

Ο Μελέτης, ύστερα την ομολογία της Δόμνας, ανακοινώνει στην μητέρα του ότι ο Θέμελης δολοφονήθηκε. Οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Δούκα. Η Ανέτ βρίσκεται σε πανικό αφού ο Μελέτης δεν πρέπει να μάθει την πραγματική αλήθεια .

Η Δόμνα, και ο Μελέτης, ανακαλύπτουν  στην τσέπη του πατέρα της ένα απειλητικό σημείωμα. Οπότε η αστυνομία απομακρύνεται  από το σπίτι των Σεβαστών. Για πόσο όμως ;. Ο Θέμελης στο παρελθόν είχε συνεργασία με τον Μελέτη και τον Κωνσταντή και όπως όλοι ξέρουμε είχε άδοξο μέλλον.

Οπότε ο Κωνσταντής και ο  Μελέτης οδηγούνται στο τμήμα για κατάθεση Η Ανέτ είναι σε άσχημη κατάσταση και σκέφτεται τι μπορεί να κάνει.

Η ομολογία της Ανέτ

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi, η Ανέτ, δεν αντέχει να νιώθει υπεύθυνη για την πράξη του Δούκα. Γνώριζε πολύ καλά ότι ο Δούκας θα έκανε τα πάντα για να την προστατέψει από κάθε τι.

Αισθάνεται ενοχές που δε προστάτευσε τον Δούκα όπως έπρεπε. Του ανακοινώνει λοιπόν ότι  θα παραδοθεί εκείνη στην αστυνομία. Θα πάρει πάνω της τη δολοφονία του Θέμελη.  Από την άλλη ο Μελέτης θα μάθει την αλήθεια για την σχέση της ημέρας του με τον Θέμελη .Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα;

Close