Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Ανέτ αντιμέτωποι για την δολοφονία του Θέμελη

Ένας νέος θάνατος σκεπάζει το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες 

Ο Θέμελης μας αφήνει χρόνους στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ο  θάνατος του  θα αναστατώσει πολλούς χαρακτήρες της σειράς. Ο θύτης ίσως είναι  ένας,  οι συνένοχοι όμως τριγύρω , είναι πολλοί.

Άγριες Μέλισσες_ Δουκας _

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η κατάθεση φωτιά του Δούκα υπέρ της Ελένης στη δίκη με τον Βόσκαρη

Όλα δείχνουν πως  ο Δούκας είναι ο θύτης για ηθικούς λόγους. Έχει ένα θέμα με τους βιαστές  και το έχει αποδείξει με το θέμα του βόσκαρη . Η αδερφή του ένιωσε τον τρόμο στα χέρια του Θέμελη .Έτσι ο Δούκας δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την οικογένεια του.

Άγριες Μέλισσες: Δουκας _θεμελης_

Ο  θάνατος του Θέμελη

Ο θάνατος του Θέμελη θα έρθει με τον γνωστό τρόπο. Ο Δούκας, για να μην κατηγορηθεί, χρησιμοποιεί τον παλιό καλό τρόπο. Δηλητηριάζει λοιπόν τον Θέμελη με κάτι που του ρίχνει στον καφέ του ,εκείνος οδηγείται στο νοσοκομείο και παθαίνει ανακοπή.

Ο θάνατος του βάζει σε  πολλές υποψίες στον Μελέτη, που  γνώριζε καλά ότι  κάπως έτσι έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της Λένιως ο Γιώργης. Ο Δούκας, μαζί με τον γιο του Σέργιο Σεβαστό είχαν βάλει ίδιο δηλητήριο. Αυτό θα θυμίσει κάτι στον Μελέτη και θα του βάλει  υποψίες, για το ποιος ευθύνεται  για τον θάνατο του πατέρα του. Φυσικά ο θύτης δεν θα είναι  ένας.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Ανέτ αντιμέτωποι για την δολοφονία του Θέμελη

Οι υποψίες για τον θύτη πληθαίνουν

Η Μυρσίνη και η Ανέτ γνωρίζουν για το σχέδιο του Δούκα  και συμφωνήσαν με την κίνηση του αυτή  η Ανέτ μάλιστα γίνεται και συνένοχη σε αυτό το έγκλημα.

Η Ανέτ έτσι και αλλιώς ήθελε να κρατήσει μακριά τον Θέμελη από την οικογένειά της. Ο θάνατος αυτός θα την λυτρώσει .Παρ όλα αυτά ο Μελέτης,  θα το ψάξει μέχρι να βγει στο φως ο πραγματικός ένοχος. Θα τα βάλει με όλους ακόμη και με την μητέρα του  με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close