Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς επιτέλους η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Η Ασημίνα διεκδικεί τον Νικηφόρο. και Μυρσίνη και Ρένα συμμαχούν. Το σχέδιό τους να διώξουν μακριά την Ασημίνα από τον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα αμφισβητεί πια τη σχέση της με τον Πέτρο και αποφασίζει να πλησιάσει ξανά τον Νικηφόρο και να τον διεκδικήσει. Μόνο που δεν υπολογίζει τη Ρένα και τη Μυρσίνη, που δεν σκοπεύουν να επιτρέψουν να συμβεί ποτέ αυτή η…. επανασύνδεση!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Εν αρχή το τέλος

Ο Πέτρος  σύμφωνά με το περιοδικό TV ΣΙΡΙΑΛ, που γνωρίζει πια ποιος δολοφόνησε τον αδελφό του, σχεδιάζει βήμα-βήμα να εξοντώσει τον νούμερο ένα εχθρό του, που δεν είναι άλλος από τον Ντούνια. Έτσι σχεδιάζει τη δολοφονία του με κάθε λεπτομέρεια. Μόνο που η απόπειρα παίρνει αναπάντεχη τροπή, αφού ο Ντούνιας από τη μία δεν πέθανε και από την άλλη, σίγουρος για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του, αλλάζει πια ο ρόλος θύτη και θύματος.
Ο αστυνόμος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος και η εκδικητική μανία του απέναντι στον Πέτρο δεν έχει σταματημό. Αυτή η κατάσταση έχει φέρει στα όριά της την Ασημίνα, η οποία βλέπει καθημερινά πως καταρρέει ένα-ένα τα όνειρα της να ευτυχήσει στο πλευρό του. Θα χωρίσει η Ασημίνα με τον Πέτρο και τί θα επακολουθήσει μετά;

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Δεν μπορώ να ζήσω άλλο με τον φόβο μήπως πάθεις κάτι. Συνεχώς κάνεις πράγματα κρυφά που σε κάνουν στόχο. Δεν Λύνονται όλα με το να σκοτωθεί κάποιος και αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από όλους μας, του λέει. Όμως ο Πέτρος αντιδράει: Ασημίνα, γνώριζες από την αρχή τα σχέδιά μου και δεν σου κρύφτηκα. Εκείνη του ξεκαθαρίζει: Άλλο πράγμα είναι να αντιδράς στην αδικία και σε αυτό που ζούμε και άλλο να θέλεις να σκοτώσεις τον άλλον. Και σε αυτό δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Η Ασημίνα μετά από όλα αυτά δείχνει να προβληματίζεται ακόμα περισσότερο για το κατά πόσο αποφάσισε σωστά να χωρίσει τον Νικηφόρο. Ένα διαζύγιο που δεν ήθελε τόσο η ίδια όσο και ο Σεβαστός να πάρουν, άλλα όλα ήταν ένας μονόδρομος.

Ο έρωτας δεν έχει σβήσει για κανέναν από τους δύο και έτσι η Ασημίνα παίρνει την απόφαση να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Νικηφόρο και πάει σπίτι να τον βρει για να μιλήσουν. Όμως εκεί θα έχει μία δυσάρεστη συνάντηση με τη Ρένα, η οποία είναι Αποφασισμένη να διεκδικήσει το Νικηφόρο.

Ψάχνω τον Νικηφόρο! Συγνώμη που ήρθα έτσι, δεν ήξερα ότι μένετε μαζί. Φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά η σχέση σας, σχολιάζει η Ασημίνα ειρωνικά και η Ρένα της απαντάει: Ναι, με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά. Μάλιστα έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου.
Η Ασημίνα συνεχίζει: Ά, μάλιστα! Δεν το ήξερα και δεν μου ανέφερε και ο ίδιος κάτι. Η Ρένα καταλαβαίνει πως και η Σταμίρη έχει συναισθήματα για το σύντροφό της και της τονίζει: Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και κάνω όνειρα για το μέλλον μας.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Νικηφόρος ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56

Δεν σκοπεύω να τον χάσω, για αυτό Θα σε παρακαλέσω οι συναντήσεις σας να αφορούν μόνο το παιδί σας. Η Ασημίνα φεύγει ενοχλημένη και απογοητευμένη. Στο μεταξύ η Μυρσίνη που συναντάει τη Ρένα, φροντίζει να την έχει από κοντά και την πιέζει με κάθε τρόπο να κάνει τον Νικηφόρο να την παντρευτεί. Αν φερθείς έξυπνα θα τον κάνεις άντρα σου! Και είμαι σίγουρη πως μαζί σου θα είναι ευτυχισμένος. Η Ρένα της απαντάει : Φοβάμαι πως θέλει ακόμα την πρώην γυναίκα του. Τότε η Μυρσίνη της λέει: Αυτές οι Σταμίραινες είναι οχιές, χώνονται παντού και Φέρνουν την καταστροφή. Κάνε αυτά που σου λέω Και ο Νικηφόρος θα είναι πάντα δικός σου.

Οι δύο γυναίκες στην αρχή θα συναντιούνται κρυφά και θα καταστρώνουν σχέδια. … ώσπου ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει τα σχέδια τους. Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος ;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close