Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες  καθώς θα δούμε πως έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Η πρώην  ερωμένη του Κωνσταντή ακυρώνει το γάμο του με τη Δρόσω…

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει η χαρά τους; Μία αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω ζουν την απόλυτη ευτυχία μετά από τόσο καιρό. Οι δυο τους, ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε, κάνουν σχέδια για το γάμο τους περιμένοντας τη στιγμή που θα γίνουν και επισήμως ζευγάρι. Τόσο οι αδελφές της Δρόσως όσο και τα αδέλφια του Κωνσταντή χαίρονται που επιτέλους αυτός ο έρωτας θα έχει αίσιο τέλος. Για άλλη μία φορά, όμως, η μοίρα θα δοκιμάσει την αγάπη τους και κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στο δρόμο τους θα μπουν εμπόδιο στη σχέση τους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Όλες οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του 2022

Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Κωνσταντής αγαπά δυνατά τη Δρόσω και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι η γυναίκα της ζωής του. Όμως έκανε ένα λάθος που τώρα θα κλονίσει την ευτυχία του και θα τον κάνει να μετανιώσει αργότερα που δεν μίλησε στη Δρόσω όταν εκείνη τον είχε ρωτήσει αν υπήρξε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του όσο ήταν χωρισμένοι. Ο Κωνσταντής την περίοδο που ήταν χωριστά από τη Δρόσω είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με τη Ζωή, τη γυναίκα του Ακύλα Μεγαρίτη.

Όμως από τη στιγμή που έγινε η επανασύνδεσή του με τη μικρή Σταμίρη διέκοψε κάθε επαφή μαζί της. Ο Κωνσταντής φέρθηκε σαν άντρας απέναντι στην ερωμένη του και φυσικά στη γυναίκα που ήθελε να κάνει δική του και τώρα ετοιμάζεται να την παντρευτεί. Άλλωστε, ο ίδιος είχε ομολογήσει στη Ζωή πως η Δρόσω είναι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε. Η Ζωή μαθαίνει πως ο Ακύλας γνωρίζει ότι ο Κωνσταντής υπήρξε εραστής της και Φοβάται για τις συνέπειες. Ξέρει πολύ καλά πως ο Ακύλας είναι ικανός για όλα και αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή του Κωνσταντή. Όμως πλέον είναι πολύ αργά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Σύμφωνα με το περιοδικό TV Mania , Ο Κωνσταντής μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα, ο οποίος δεν θα ηρεμήσει αν δεν πάρει εκδίκηση για την προδοσία της γυναίκας του. Η απόφαση για την εξόντωση του εραστή της γυναίκας του έχει πλέον δοθεί από τον Ακύλα και το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Όλα αυτά, όμως, συμβαίνουν την ώρα που ο Κωνσταντής ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Δρόσως. Το ζευγάρι δεν μπορεί να φανταστεί πως κάτι ξαφνικό θα καταστρέψει την ευτυχία τους. Η Ζωή νιώθει ενοχές που ενώ γνωρίζει πως ο Ακύλας ετοιμάζεται να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Κωνσταντή δεν πάει να τον ενημερώσει για να τον προστατεύσει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56

Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Μετά από αρκετή σκέψη αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Κωνσταντή και να τον προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διατρέχει. Όμως άθελά της η πρώην ερωμένη του Θα φέρει τα πάνω κάτω στο γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως, με αποτέλεσμα να τον ακυρώσει. Η συνάντηση της Ζωής με τον Κωνσταντή θα γίνει αντιληπτή από τη Δρόσω, η οποία μαθαίνει με σκληρό τρόπο λίγες μέρες πριν ντυθεί νύφη ποια είναι η πρώην ερωμένη του αγαπημένου της.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Η Δρόσω νιώθει προδομένη και ενοχλημένη γιατί απαιτούσε από τον Κωνσταντή να της πει την αλήθεια και ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν το γάμο τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close