Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη. Σε μία συνάντησή τους θα γίνει το έλα να δεις.

Ποιος είδες την Ασημίνα και δεν τη φοβήθηκε, καθώς όταν μάθει πως η Μυρσίνη έχει βάλει το χέρι της στο να μάθει η Ρένα, για την πραγματική μητέρα του Σέργιου, θα έχει ένα καυγά τρικούβερτό με την Μυρσίνη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η αρχή του τέλους για την Ρένα

Το μεγάλο μυστικό των αδερφών Σταμίρη που τις συνδέει με την οικογένεια των Σεβαστών, θα αποκαλυφθεί. Μέχρι το τέλος του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, με κίνδυνο να την μάθει και ο μικρός Σέργιος, για τους πραγματικούς γονείς του. Μέχρι στιγμής οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια είναι οι πολλοί κοντινοί των δύο οικογενειών.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό

Η αποκάλυψη που έκανε η Μυρσίνη Σεβαστού στη Ρένα Μόρτζου -ότι ο Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας αλλά της Δρόσως- στην αρχή θα τη σοκάρει αλλά στη συνέχεια θα αποτελέσει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι της που θα χρησιμοποιήσει για να πληγώσει την Ασημίνα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ok mag ,Η Ασημίνα, που δεν γνωρίζει ποιος έκανε την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που θέτει σε κίνδυνο την ψυχική ισορροπία του μικρού Σέργιου, θα απαιτήσει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο. Η σχέση τους θα έρθει σε τέλμα αφού η Ασημίνα δεν θα πιστέψει ποτέ ότι ο Νικηφόρος δεν έχει σχέση με τις αποκαλύψεις.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας κινεί γη και ουρανό για να βρει το δολοφόνο του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Σύμφωνα με το σενάριο, η Ασημίνα πιστεύει πως ο Νικηφόρος είναι τυφλωμένος από έρωτα για τη Ρένα και θέλησε να της αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του για να σταματήσει η Ρένα να την ζηλεύει. Το ένα λάθος θα ακολουθήσει το άλλο με την σχέση των δύο να φτάνει στα άκρα.

Ένα λάθος της Μυρσίνης θα λύσει τον γρίφο και η Ασημίνα θα καταλάβει από που ξεκίνησαν όλα και θα θελήσει να την εκδικηθεί.  Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη όχι κυριολεκτικά καλέ. Ομώς θα γίνει το έλα να δεις σε μία συνάντησή τους. θα ξεστομίσουν λόγια σκληρά και αλήθειες που θα ακούσει και ο μικρός Σέργιος. Η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα με τον Νικηφόρο να βρίσκεται στη μέση.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Η Ρένα, μπερδεμένη με όσα συμβαίνουν στη ζωή του Νικηφόρου, θα του ζητήσει να χωρίσουν ωστόσο τα πράγματα δεν θα ξεμπλέξουν για κανέναν εύκολα με το μεγάλο μυστικό για τον μικρό Σέργιο να το γνωρίζουν πολλοί. Οι εξελίξεις τρέχουν και λίγο πριν από το φινάλε θα γίνουν όλες οι αποκαλύψεις που αφορούν στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close