Άγριες Μέλισσες:  Η Ασημίνα τα σπάει όλα στο σπίτι των Σεβαστών

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες .Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο έχουν  κάνει την Ασημίνα να χάνει τον έλεγχο. Έτσι η ηρωίδα μας μετά την προκλητική συμπεριφορά που θα ακολουθήσει ο Νικηφόρος θα βγει εκτός εαυτού και στην μέση φυσικά θα βρίσκεται ο μικρός Σέργιος.

Το παιδι έχει καταλάβει ότι οι γονείς του δεν θα είναι μαζί. Άραγε τι θα γίνει στο μέλλον με το ζευγάρι; Θα χωρισουν οριστικά ή υπάρχει ακόμη ελπίδα να ζήσει αυτός ο γάμος;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα κλείνεται σε μοναστήρι

Άγριες Μέλισσες_Ασημινα _Σέργιος_

Η στάση του Νικηφόρου  και η απόφαση της δίκης

Όπως έχουμε πει σε παλιότερα άρθρα ο Νικηφόρος κερδίζει την δίκη. Μετά από αρκετά καιρό το δικαστήριο αποφασίζει να δώσει το παιδί στον Νικηφόρο. Όμως θα μπορεί και η Ασημίνα με την Δρόσω να το βλέπουν μερικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

Ο Νικηφόρος θολώνει τα νερά και συμφωνεί με αυτό. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ. Ο Νικηφόρος δεν διανοείται με τιποτα να βλέπουν οι φόνισσες τον Σέργιο.  Έτσι, δεν πηγαίνει ποτέ το παιδι στο ραντεβού που έχει ορίσει ο νόμος. Η Ασημίνα χάνει το μυαλό της. Το γεγονός ότι ο Νικηφόρος αδιαφόρησε για όσα είχαν συμφωνήσει στο δικαστήριο την βγάζει έκτος εαυτού.

Άγριες Μέλισσες_ Ασημίνα_ Νικηφόρος_

Η Ασημίνα τα σπάει όλα στο σπίτι των Σεβαστών

Η Ασημίνα εκτός ορίων πηγαίνει  στο σπίτι των Σεβαστών γίνεται ο χαμός Σπάει ότι βρει μπροστά της ουρλιάζοντας. Κάνεις πια δεν μπορεί να την ελέγξει.  Ο Νικηφόρος τα κάνει χειρότερα με τα λόγια του. Στο Σεβαστέικο γίνεται χαμός με την ηρωίδα  να χάνει τον κόσμο .

Άγριες Μέλισσες_ Η Ασημίνα_ τα σπάει όλα_ στο σπίτι των Σεβαστών_

 

 

 

Close