Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα κλείνεται σε μοναστήρι

Η απόφαση για την δίκη του Βόσκαρη είναι πια στην τελική ευθεία. Όλοι στο Διαφάνι είναι μέσα στην χαρά και περισσότερο από όλους η Ελένη αφού είναι πια δικαιωμένη για όλα όσα πέρασε.

Από την άλλη η Σοφούλα είναι σε τραγική κατάσταση αφού θα επιστρέψει στο χωριό με την διάθεση να φύγει ξανά αυτή τη φορά για να κλειστεί σε μοναστήρι.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Θα αφήσει ο Δούκας να μπουν οι αδερφές Σταμίρη φυλακή ;

Οι γονείς της την στηρίζουν με όλη την αγάπη και την καλοσύνη τους.  Ο Άγγελος είναι και εκείνος δίπλα της ,όμως αύτη τη φορά θα συμβεί κάτι που θα τους χωρίσει οριστικά. Τι θα είναι λοιπόν αυτό που θα κάνει την Σοφούλα να απαρνηθεί τον Άγγελο και το χωριό της και να πάει σε μοναστήρι;

Τολλιας _Παγώνα_ Σοφούλα_

Καταρρακωμένη η Σοφούλα

Τα πράγματα  για την ηρωίδα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, η Σοφούλα θα δεχτεί την κατακραυγή του Διαφανίου επειδή υποστήριζε τον Βόσκαρη παρόλα αυτά εκείνη ήταν που τον έκλεισε στη φυλακή. Η Σοφούλα πλέον είναι δακτυλοδεικτούμενη στο χωριό ,ταπεινωμένη και σοκαρισμένη.

Άγριες Μέλισσες_ Σοφούλα_

Ο Άγγελος,  στην αρχή θα είναι δίπλα της αλλά μετά θα απομακρυνθεί . Έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει μπροστά με μια γυναίκα που τον αγαπάει πραγματικά. Αυτό την ρίχνει περισσότερο ψυχολογικά.

Άγριες Μέλισσες_ Αγγελος _Σοφουλα_

Η Σοφούλα, παίρνει την απόφαση να πάει σε μοναστήρι για να βρει την γαλήνη δίπλα στον Θεό. Οι γονείς της  προσπαθούν να τη αλλάξουν γνώμη εκείνη όμως έχει πάρει την απόφαση της. Ένα πρόσωπο όμως που ίσως της αλλάξει γνώμη θα εμφανιστεί.

Ίσως είναι ο Λάμπρος ή η Ελένη οι οποίοι χρωστάνε πολλά στην Σοφούλα .Θα καταφέρουν να την μεταπείσουν λοιπόν και να την κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close