Άγριες μέλισσες: Όλοι οι Σεβαστοί στο πλάι της Ασημίνας και απέναντι στον Νικηφόρο

Η σχέση Νικηφόρου και Ασημίνας πλησιάζει στο οριστικό τέλος της. Οι δυο τους  τρέχουν στα δικαστήρια, αφού γυρνώντας από το Παρίσι ο Νικηφόρος λέει σε όλους ότι η σχέση του με την Ασημίνα έχει τελειώσει οριστικά.

Η Ασημίνα θα ζητήσει βοήθεια από τις αδελφές της και μετά από πολύ καιρό είναι ξανά ενωμένες, με την Δρόσω να αρπάζει την ευκαιρία να πείσει την Ασημίνα να διεκδικήσουν τον μικρό Σέργιο κάνοντας συμμαχία.

Δείτε επίσης : Ξέφυγε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες  Κατηγορεί την Ασημίνα για φόνο και απαγωγή

Η υποστήριξη της Μυρσίνης στην Ασημίνα

Οι Σεβαστοί δεν πιστεύουν όλα αυτά που γίνονται με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Έχουν χάσει τον ουρανό από την γη και η Μυρσίνη περισσότερο από όλους. Επιμένει λοιπόν στον γιο της πως η Ασημίνα δεν πρέπει να φύγει από το σπίτι. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος και ξεκινάει διαδικασίες διαζύγιού. Σαν μητέρα όμως καταλαβαίνει το καημό της Ασημίνας  και πως είναι να μην έχεις το παιδί σου και παίρνει τη υπόθεση στα χέρια της.

Άγριες μέλισσες: Όλοι οι Σεβαστοί στο πλάι της Ασημίνας και απέναντι στον Νικηφόρο

Η  Μυρσίνη λοιπόν παρά το μίσος της για την Ελένη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού ANT1 πηγαίνει στο σπίτι της φόνισσας του γιου της Σέργιου για να δει το παιδι της η Ασημίνα. Προτείνει λύσεις που θα μπορούσαν να είναι σωτήριες για να ενώσει και πάλι την οικογένεια. Δεν διστάζει μάλιστα να ανακοινώσει στην Ασημίνα πως όλοι η οικογένεια των Σεβαστών είναι στο πλευρό της.

Ο άσπλαχνος όμως Νικηφόρος θα μάθει για τις συναντήσεις Ασημίνας Σεργίου ,βγαίνει εκτός εαυτού και γίνεται πιο εκδικητικός από ποτέ.

Άγριες μέλισσες: Όλοι οι Σεβαστοί στο πλάι της Ασημίνας και απέναντι στον Νικηφόρο

Νικηφόρος και Ασημίνα στα δικαστήρια

Μία νέα δίκη αρχίζει στις Άγριες Μέλισσες, με πρωταγωνιστές τον  Νικηφόρο και την Ασημίνα. Ο Νικηφόρος έχει προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ασημίνας και το παιδι είναι  κλειδωμένο μέσα στο σπίτι. Η Ασημίνα σε κατάθλιψη.

‘Ολοι οι Σεβαστοί είναι εξαγριωμένοι με τον Νικηφόρο. Μέχρι και η Αγορίτσα είναι εναντίον στον Νικηφόρο.  Όλοι πλέον υποστηρίζουν  την Ασημίνα και ο Νικηφόρος μένει μόνος του .Ο Σέργιος ζητάει συνέχεια την μητέρα του, και αυτό αναστατώνει περισσότερο τον Νικηφόρο.

Άγριες μέλισσες: Όλοι οι Σεβαστοί στο πλάι της Ασημίνας και απέναντι στον Νικηφόρο

Με ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, ο Νικηφόρος κερδίζει την πρώτη δίκη  και κρατάει το παιδί . Η Ασημίνα χάνει τον κόσμο.

Ο άντρας που αγάπησε δεν υπάρχει πια έχει μεταμορφωθεί σε έναν τύρανο. Ένας πόλεμος ξεκινάει …Ποια θα είναι άραγε η κατάληξη του;

Close