Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα τα βροντάει και φεύγει από το σπίτι του Δούκα μαζί με το μικρό Σέργιο

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μετά από καυγά με το Νικηφόρο, τα βροντάει και φεύγει από το σπίτι του Δούκα μαζί με το μικρό Σέργιο και πάει στο σπίτι του Μπάμπη. Συνταρακτικές οι εξελίξεις στις άγριες μέλισσες !

Η Ασημίνας με τον Νικηφόρο περνάνε μια μεγάλη κρίση στο γάμο τους. Καθημερινά υπάρχουν εντάσεις και καυγάδες και έχουν ψυχρανθεί και απομακρυνθεί. Όπως όμως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Δρόσω θα επιστρέψει στο Διαφάνι, θα δούμε και τα Χριστούγεννα τη συνάντηση Δροσως –  Ασημινας . Μετά από αυτή τη συνάντηση, η Δροσω θα θελήσει να βλέπει τον μικρό Σεγιο και μάλιστα ο Νικηφόρος θα δεχτεί, φτάνοντας την Ασημίνα στα  άκρα. Στο τέλος Η Ασημίνα θα φύγει από το σπίτι των Σεβαστών μαζί με το παιδί!

Δείτε ακόμη  Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό  από τις Άγριες Μέλισσες- Έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικιας

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα  τρελαίνεται που ο μικρός Σέργιος συμπαθεί τη Θεία του τόσο πολύ και βρίσκει καταφήγιο στον Μπάμπη

Μετά τη συνάντηση της Δρόσως και του Σέργιου. Ο μικρός συμπαθεί τη Δρόσω , και αυτό είναι κάτι που θα φτάσει στα άκρα την Ασημίνα . Συναντιέται με τον Μπάμπη και κάποια στιγμή ολοκληρώνουν τη σχέση τους.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η παραίτηση του Προύσαλη από ενωμοτάρχης.

Ο Νικηφόρος  όμως δεν τρώει κουτόχορτο. Θα καταλάβει πως η Ασημίνα  τον απατά και έτσι θα βάλει κάποιον να την παρακολουθεί. Αυτός, μόλις δει την Ασημίνα να βγαίνει από το σπίτι του Μπαμπή, θα ειδοποιήσει αμέσως τον Νικηφόρο

Ο  Νικηφόρος θα την παρακολουθήσει και θα την δει με το Μπάμπη. Εκεί θα γίνει μεγάλος καυγάς μεταξύ τους . Η Ασημίνα τα βροντάει και φεύγει από το σπίτι του Δούκα μαζί με το μικρό Σέργιο . Δεν ξέρει που αλλού να πάει και έτσι αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μπάμπη. ο Μπάμπης θα δεχτεί να την φιλοξενήσει .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close