Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μιλάει στη  Δρόσω  για τον ερωτά του και ταράζει τα νερά

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά του Αντ 1 Άγριες Μέλισσες και πάλι. Τα καινούργια γεγονότα που θα συμβούν  θα φέρουν τα πάνω κάτω για άλλη μια φορά στις ζωές των ηρώων και θα μας κάνουν να ανυπομονούμε για την εξέλιξη των επόμενων επεισοδίων.

Ένας έρωτας γεννιέται και φέρνει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρωινό και τον  Αλέξη Μίχα η Δρόσω επιστρέφει μόνιμα στο Διαφάνι ενώ ο Τάκης θα την ακολουθήσει, αλλά όχι για πολύ (εδώ τόνισε πως έρχεται μεγάλη ανατροπή).

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μιλάει στη Δρόσω για τον ερωτά του και ταράζει τα νερά

Ο ερχομός της θα φέρει σε δύσκολη θέση όσος γνωρίζουν το μυστικό για το παιδί καθώς φοβούνται μήπως μαθευτεί η αλήθεια. Έτσι, η Μυρσίνη θα συναντήσει τη Δρόσω και θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Άγγελος σώζει την Σοφούλα από τον Βόσκαρη

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στη Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει και θα την φοβήσει. Ωστόσο, η μικρή Σταμίρη έχει στο πλευρό της έναν απρόσμενο σύμμαχο… τον Κωνσταντή, ο οποίος θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μιλάει στη Δρόσω για τον ερωτά του και ταράζει τα νερά

Και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν, θα της εξομολογηθεί ανοιχτά τον έρωτά του. Μάλιστα, διαλύει τον αρραβώνα με την Δόμνα.

Όσο για τη Δρόσω; Ο Κωνσταντής γνωρίζει το «ένοχο» μυστικό της, τη στηρίζει και η ίδια είναι πιο ανοιχτή από ποτέ. Άλλωστε, από τον πρώτο κύκλο είχαμε δει πως πάντα την γοήτευε ο μεσαίος Σεβαστός.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής μιλάει στη Δρόσω για τον ερωτά του και ταράζει τα νερά

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close