Άγριες Mέλισσες: Η χαριστική βολή της Κορίνας στον Ακύλα

Άγριες Mέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε την Κορίνα να δίνει την χαριστική βολή στον Ακύλα. 

Nτου από παντού λέμε… Ακύλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου… Περαστικάαααααα

Στις Άγριες Μέλισσες οι αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων διαδέχονται η μία την άλλη. Σειρά παίρνει η Κορίνα, η οποία μαθαίνει το ένοχο μυστικό της οικογένειάς της που την αφορά. Και έχει σχέση με τον πατέρα της, τον Ακύλα.
Άγριες-Mέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Ή για να ακριβολογούμε με τον άνδρα που θεωρεί εκείνη ως πατέρα της. Μόνο που δεν είναι. Η Ζωή με την Αιμιλία αναζητούν στοιχεία για να βγάλουν στο φως το βρώμικο παρελθόν του Ακύλα. Η Κορίνα καταλαβαίνει ότι κάτι ετοιμάζουν η μητέρα της με τη θεία της και αγωνιά να μάθει τι είναι αυτό.

Η Ζωή βλέπει την κόρη της ανήσυχη και αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά. Αποκαλύπτοντας και το μεγάλο μυστικό. Η Κορίνα θα μάθει από τη μητέρα της ότι δεν είναι παιδί του Ακύλα. Η Ζωή μάλιστα θα πει στη κόρη της ότι ο βιολογικός πατέρας της ήταν ο πρώτος της νεανικός έρωτας ο Φίλιππος. Τον οποίο όπως της αποκαλύπτει δολοφόνησε ο Ακύλας.

Άγριες-Mέλισσες-Ζωή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Το σοκ για τη Κορίνα, όπως είναι αναμενόμενο, είναι μεγάλο. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στο σπίτι ενός δολοφόνου; Όμως η μητέρα της έχει απαντήσεις για κάθε της απορία. Η Κορίνα καταρρακωμένη απ’ όσα της λέει η μητέρα της για τον Ακύλα ψάχνει να βρει ένα στήριγμα. Και το βρίσκει το στήριγμα αυτό στο πρόσωπο του Μπάμπη ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό της απαλύνοντας το πόνο της.

Η Κορίνα κάθεται και σκέφτεται όσα της είπε η Ζωή και παίρνει την απόφασή της. Είναι αποφασισμένη να συμμαχήσει με τη μητέρα και τη θεία της εναντίον του Ακύλα. Προκειμένου να βάλουν ένα φρένο στον αδίστακτο εγκληματία, με στόχο φυσικά να τον κλείσουν στη φυλακή.

Άγριες-Mέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πληγώνει τον Λάμπρο

Δίπλα της θα είναι φυσικά ο Μπάμπης. Οι δύο τους είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλέον. Σύμφωνα με το ciao, η Κορίνα βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close