Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Αμάν κόλλησε και η Μυρσίνη από την Αρετή και ρίχνει κατάρες;;; Μην φοβού Λενιώ κάνε τον σταυρό σου και προχώρα… ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΝΑ για να μην σκοτώνεστε

Η Ελένη Σταμίρη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Παρά τις αγωνίες της με τον Λάμπρο, η πρωταγωνίστρια φαίνεται ευτυχισμένη αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα θα φτάσουν στα αυτιά της Μυρσίνης από τον μικρό Σέργιο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πληγώνει τον Λάμπρο

Η Μυρσίνη, που ποτέ δεν έχει ξεχάσει ότι η Ελένη Σταμίρη μαζί με τις αδερφές της σκότωσε τον πρωτότοκο γιo της, θα φροντίσει να συναντηθεί μαζί της για να της «ευχηθεί». Η συνάντηση αυτή θα τρομάξει για ακόμη μια φορά την Ελένη αφού η Μυρσίνη θα της δώσει την κατάρα της για όλα τα δεινά που έφερε στο σπιτικό της.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο δεσμός της Ρένας και του Νικηφόρου τινάζεται στον αέρα

Η Ελένη τρομοκρατημένη από τα λόγια της Μυρσίνης θα ξεσπάσει. Θα κλάψει και για πρώτη φορά θα την δούμε να φοβάται για το μέλλον του παιδιού της. Την συνάντησή τους αυτή θα φροντίσει να την κρύψει από τον Λάμπρο ώστε να μη δώσει έκταση στο γεγονός.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτός ξεσκεπάζει Δάκη και Ρένα

Ωστόσο, ο φόβος θα κατακλύσει την ψυχή της και οι κατάρες της Μυρσίνης θα στοιχειώσουν τα όνειρα της. Όπως σας είχε γράψει το ok, τα spoilers για την σειρά θέλουν η Ελένη να χάνει το μωρό. Μένει να δούμε τι τελικά έχουν αποφασίσει οι σεναριογράφοι για το μέλλον του ζευγαριού.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close