Άγριες Μέλισσες: Αυτός ξεσκεπάζει Δάκη και Ρένα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Δάκης και Ρένα ξεσκεπάζονται .

Λερεεεεεεες  που λέει και μια ψυχή…Καιρός ήταν να γίνει και αυτό. Ρένα μου τα θελες και τα παθες…

Η κατάσταση στις Άγριες μέλισσες ανάμεσα στον Κωνσταντή και τη Δρόσω δείχνει πλέον οριακή. Όλα κρέμονται πλέον από μία κλωστή. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον Τύπο, η Δρόσω είναι ζευγάρι με τον Δάκη.

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ξεσκεπάζει Δάκη και Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Οι Άβαντες τους δολοφόνησαν

Η φωτογραφία του σκηνοθέτη με τη Δρόσω συνεχίζει να κυκλοφορεί στις τοπικές εφημερίδες και ο Κωνσταντής βρίσκεται σε πανικό. Το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τη μεγάλη κρίση. Και γι’ αυτό δεν φταίει κανείς από τους πρωταγωνιστές.

Ο Δάκης, εξαρτημένος από την Ρένα, δέχεται να φέρουν εις πέρας το σχέδιό της. Η φωτογραφία του με την Δρόσω κυκλοφορεί παντού και η σύγχυση που επικρατεί είναι τεράστια. Η Δρόσω εξοργίζεται και ξεσπάει, η Ρένα και ο Δάκης, όμως, δείχνουν έκπληκτοι από το γεγονός αυτό και της εξηγούν την κατάσταση γύρω από τη “διαφήμιση” της ταινίας.

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ξεσκεπάζει Δάκη και Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Ζάχος;

Η Δρόσω βρίσκεται σε πανικό, αφού δεν έχει καταλάβει το σε βάρος της παιχνίδι. Ο Κωνσταντής είναι στα όριά του και θέλει να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες, προστατεύοντας την αγαπημένη του. Στην προσπάθειά του θα έχει ένα σύμμαχο που θα ψάξει για να βρει τι πραγματικά συμβαίνει.

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ξεσκεπάζει Δάκη και Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 89 , 90 , 91 , 92

Ο λόγος για τον Νώντα, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Και ότι ο Δάκης δεν είναι αυτό που δείχνει μπροστά σε όλους. Ο Κωνσταντής αναθέτει στον Νώντα να αναλάβει δράση. Εκείνος, εξοργισμένος που του πείραξαν δικούς του ανθρώπους, ξεκινάει τις έρευνες. Προκειμένου να ξεσκεπάσει αυτόν τον σκηνοθέτη που τους τάραξε τη ζωή.

Άγριες-Μέλισσες-Νώντας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή

Ο Δάκης και η Ρένα είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε χτύπημα, χωρίς να υποψιάζονται πως ο Νώντας θα είναι ο πρώτος που θα τα βάλει μαζί τους. Η Ρένα, θέλοντας να απομακρύνει τις αδελφές Σταμίρη από τη ζωή του Νικηφόρου, προσπαθεί με κάθε τρόπο να χωρίσει την Δρόσω από τον Κωνσταντή.

Άγριες-Μέλισσες-Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή επιβεβαιώνει τη δολοφονία του Φίλιππου

Δυστυχώς για την ίδια, όχι μόνο δε το καταφέρνει, αλλά βάζει σε κίνδυνο και τον γάμο της με τον Νικηφόρο. Σύμφωνα με το ciao, o Νώντας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και ετοιμάζεται να βάλει τέλος σε αυτή την παράνοια, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close