Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Σέργιο: Οι θείες σου είναι φόνισσες σκοτώσανε τον γιο μου

Η σχέση της Ασημίνας και της Δρόσως έχουν φθάσει σε αδιέξοδο, μετά την απόφαση του ζευγαριού να φύγει για το Παρισι. Η Δρόσω έχει πάρει απόφαση να κρατήσει τον μικρό Σέργιο κοντά της και στέλνει εξώδικο στην Ασημίνα .Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Νικηφόρος είναι απελπισμένος  μετά την παγίδα που του έστησε ο Δούκας και θα κάνει τα πάντα για να διαλύσει τα σχέδια του . Δύσκολα όμως θα το καταφέρει γιατί ο πατέρας του είναι και πάλι αρχηγός.

Δείτε επίσης : Έξαψη επόμενα επεισόδια : 28 , 29 , 30

Την ίδια ώρα, η σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή στέκει εμπόδιο στο να βλέπει το παιδί της, μιας και η Ασημίνα της το έκανε ξεκάθαρο: «Οσο είσαι με τον Κωνσταντή μην περιμένεις να σου φέρνω το παιδί! Διάλεξε, Δρόσω! Ή τον Κωνσταντή ή τον Σέργιο». Η Δρόσω βρίσκεται σε τρομερό δίλημμα, αλλά υπερισχύει η αγάπη της για το παιδί της και έτσι διακόπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, αλλά για λίγο! Γιατί κανείς από τους δύο δεν μπορεί μακριά από τον άλλον!

Παράλληλα, σύμφωνα με το youweekly.gr νέα αναστάτωση θα βρει το σπιτικό των Σεβαστών όταν ο μικρός Σέργιος ανακαλύψει ένα απόκομμα εφημερίδας και με τα λίγα γράμματα που ξέρει διαβάζει πως η θεία του η Ελένη σκότωσε τον θείο του τον Σέργιο, από τον οποίο πήρε το όνομα! Ο μικρός ταράζεται, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν! Να σημειώσουμε βέβαια πως η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 κατά πάσα πιθανότητα πάει και τρίτη σεζόν!

Εκείνη που βγαίνει εκτός εαυτού είναι η Μυρσίνη, η οποία συνεχίζει να μιλάει άσχημα για την Ελένη: «Είναι φόνισσα η θεία σου η Ελένη, παιδί μου! Φόνισσα! Σκότωσε τον γιο μου! Τον θείο σου», φωνάζει και τα υπόλοιπα μέλη προσπαθούν να την ηρεμήσουν: «Μητέρα τι κάνεις;», της φωνάζει ο Νικηφόρος, ενώ και η Ανέτ με τον Δούκα την επιπλήττουν: «Είναι παιδί, σταμάτα». Ομως η Μυρσίνη συνεχίζει ακάθεκτη: «Γιατί να μη μάθει την αλήθεια; Αυτές οι φόνισσες μου δηλητηρίασαν το σπίτι μου! Καταραμένες, από τη μέρα που μπήκατε στις ζωές μας μόνο κακό μάς βρίσκει! Φόνισσες», φωνάζει και φεύγει στο δωμάτιό της.

Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να ηρεμήσει τον μικρό και του εξηγεί πως ο θάνατος του θείου Σέργιου έγινε κατά λάθος και πως η θεία η Ελένη δεν το ήθελε! Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του πίσω από την πλάτη του και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν: «Μάλλον θα είναι καλύτερο για όλους μας να φύγουμε!

Να πάμε στο Παρίσι, Ασημίνα! Εγώ, εσύ και το παιδί μας! Να ζήσουμε μακριά τους, να βρούμε ξανά την ευτυχία μας, εμάς, τον γάμο μας! Να μην μπλέκεται κανείς στις ζωές μας και να κάνουμε όλα όσα αγαπάμε». Η Ασημίνα, όμως, δεν συμφωνεί: «Νικηφόρε, δεν είναι λύση το να φύγουμε!

Η Ελένη με έχει ανάγκη, πρέπει να είμαι δίπλα της σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει με τον Βόσκαρη! Και από την άλλη ο Σέργιος; Πώς θα φύγει από την οικογένειά του; Ο,τι και αν μας κάνουν δεν μπορώ να πω ότι δεν αγαπούν το παιδί! Πρέπει να βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση».

Η ανακοίνωση της φυγής και το εξώδικο στις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί αρχικά η Ασημίνα να ήταν κάθετα αντίθετη με το να φύγουν οικογενειακώς στο Παρίσι, όμως η κατάσταση με τη Μυρσίνη και το δημοσίευμα που είδε ο μικρός την κάνουν να αναθεωρήσει και λέει στον άντρα της πως είναι πια αποφασισμένη να φύγουν! «Πάμε, Νικηφόρε! Πάμε να φύγουμε μακριά από εδώ μέσα, από το χωριό! Μόνο εσύ εγώ και ο Σέργιος να είμαστε», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει: «Θα δεις, θα πάνε όλα καλά όταν φύγουμε», όμως εκείνη έχει την ανησυχία στο βλέμμα της.

Την επόμενη μέρα στο οικογενειακό τραπέζι το ζευγάρι ανακοινώνει την απόφασή του μπροστά σε όλη την οικογένεια: «Αποφασίσαμε με την Ασημίνα να πάρουμε τον Σέργιο και να φύγουμε στο Παρίσι», λέει ο Νικηφόρος και η Ανέτ συμφωνεί: «Ωραία ιδέα είναι αυτή, να πάτε να ηρεμήσετε λίγο! Το σπίτι μου είναι εκεί, δεν χρειάζεται να ρωτήσετε τίποτα», τους λέει.

Όμως ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει: «Δεν κατάλαβες, Ανέτ! Και μάλλον δεν καταλάβατε όλοι σας! Θα μετακομίσουμε μόνιμα στο Παρίσι! Φεύγουμε οριστικά από το Διαφάνι». Το σοκ είναι τεράστιο και η Μυρσίνη με τον Δούκα αντιδρούν κυρίως που θα χάσουν τον μικρό Σέργιο. «Η απόφασή μας είναι οριστική», ξεκαθαρίζει ο Νικηφόρος και η Ασημίνα πάει στις αδελφές της για να το πει και εκεί.

Ελένη και Δρόσω πέφτουν από τα σύννεφα και η δεύτερη αντιδρά λόγω του παιδιού: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Δεν μπορείς να πάρεις το παιδί μου και να φύγεις», της λέει και η Ασημίνα της απαντάει: «Το παιδί θα ακολουθήσει τους γονείς του, Δρόσω και καλό είναι να αρχίσεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι θα φύγουμε».

«Δεν έχετε να πάτε πουθενά! Δεν θα φύγετε! Το κάνεις αυτό για τον Κωνσταντή; Με τιμωρείς ξανά χρησιμοποιώντας το παιδί;», της φωνάζει η Δρόσω και η Ασημίνα της λέει ορθά-κοφτά: «Δρόσω, δεν γυρίζει ο κόσμος γύρω από εσένα! Και στο κάτω-κάτω πήραμε την απόφασή μας και δεν θα αλλάξουμε γνώμη! Και δεν θα ζητήσουμε και αλλουνού γνώμη». Η Ελένη προσπαθεί να κρατήσει για άλλη μια φορά τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της.

«Αν φύγετε στο Παρίσι με το παιδί, θα σας κλείσω φυλακή»

Η Δρόσω συναντάει τον Κωνσταντή και του μιλάει για την απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να φύγουν. «Θα μου πάρουν το παιδί! Θα το χάσω για πάντα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό», του λέει και ο Κωνσταντής της απαντάει: «Είναι ύπουλοι και οι δυο τους! Αλλά δεν θα το επιτρέψω να συμβεί αυτό! Θα πάμε να βρούμε έναν δικηγόρο και να συμβουλευτούμε τι να κάνεις».

Η Δρόσω εκπλήσσεται: «Εχεις τρελαθεί; Αν μάθει την αλήθεια το χωριό, ξέρεις τι έχει να γίνει; Αρκετά προβλήματα έχω βάλει στο κεφάλι μου», υποστηρίζει και εκείνος επιμένει: «Ωραία, και τι θέλεις; Να πάρουν το παιδί σου και να φύγουν και να μην το ξαναδείς;». Εκείνη πείθεται και ο Κωνσταντής της βρίσκει έναν καλό δικηγόρο στη Λάρισα, τον οποίο επισκέπτονται προκειμένου να εμποδίσουν τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να φύγουν για το Παρίσι!

Ο δικηγόρος στέλνει στο ζευγάρι εξώδικο με το οποίο τους απαγορεύει να φύγουν εκτός χώρας χωρίς τη δική της άδεια. «Σίγουρα τη βοήθησε ο Κωνσταντής», λέει ο Νικηφόρος και η Ασημίνα τα χάνει: «Εφτασε μέχρι εκεί;», μονολογεί και πάει να τη βρει. Η Δρόσω της ξεκαθαρίζει: «Δεν μου άφησες άλλη επιλογή από το να πάω σε δικηγόρο! Αν φύγετε με το παιδί μου στο Παρίσι, θα σας κλείσω φυλακή», ισχυρίζεται και η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και από τις δύο!

Κι ενώ οι δύο αδελφές βρίσκονται σε πόλεμο, από την άλλη ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη μετακόμιση στο Παρίσι. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως: «Δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα! Δεν θα μας εμποδίσει η Δρόσω και ο Κωνσταντής στο τι θα αποφασίσουμε για τη ζωή μας και το καλό του παιδιού μας», της λέει και εκείνη δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά από όλους την αναχώρησή τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close