Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω φωνάζει στο χωριό πως είναι η μάνα του Σέργιου.

Καταιγιστικές θα είναι  οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Ο γάμος της Ελένης να έδωσε μια νότα χαράς  όμως δεν θα κρατήσει. Το σχέδιο Νικηφόρου – Ασημίνας να φύγουν στο Παρίσι με τον Σέργιο θα κάνει την Δρόσω να βγει εκτός εαυτού.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Ανέτ αντιμέτωποι για την δολοφονία του Θέμελη

Έτσι  θα μεταβεί  δικηγόρο, για να κινηθεί νομικά. Ο Κωνσταντής θα βρίσκεται στο πλευρό της και θα βοηθήσει την Δρόσω. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν…

Η Δρόσω απελπισμένη φωνάζει την αλήθεια στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω τρελαίνεται και αποκαλύπτει την αλήθεια στο χωριό

Η Ασημίνα προσπαθεί να ηρεμήσει  την Δρόσω και της λέει πως δεν θα φύγει από το χωριό αλλά από την άλλη σχεδιάζει κρυφά την φυγή με τον Νικηφόρο. Η Δρόσω  βρίσκεται σε άγνοια.

Ο ενθουσιασμός του μικρού Σεργίου για το Παρίσι είναι μεγάλος ξαι δεν θα μπορέσει να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όταν λοιπόν η Δρόσω μάθει τα τα πάντα θα εμφανιστεί στο καφενείο και θα κάνει ότι και ο Κωνσταντής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tivi, η Δρόσω θα φωνάξει μπροστά σε όλους πως είναι η μητέρα του παιδιού. Όπως, δηλαδή, είχε αποκαλύψει ο Κωνσταντής για την σχέση τους. Μόνο που η Δρόσω δε θα είναι μεθυσμένη, αλλά εξοργισμένη. Θα θελήσει να μάθουν όλοι για το πόσο υποφέρει, εξαιτίας της αδερφής της. Θα μιλήσει ανοιχτά, θα πει πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο και πως το παιδί το κράτησε η Ασημίνα, με την καθοδήγηση της Μυρσίνης.

Όλοι οι κάτοικοι θα μείνουν άφωνοι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Ο μικρός Σέργιος βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Η Ζορζέτ προσπαθεί να βρει λύση

Όσο ετοιμάζεται το ταξίδι, ο Νικηφόρος προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Ζορζέτ, για να τους υποδεχτεί στο Παρίσι. Βέβαια, οι τελευταίες εξελίξεις καθυστερούν το ταξίδι του ζευγαριού, με την ηρωίδα να παίρνει θέση. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tivi, συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βρει μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ώστε να μείνει και ο μικρός Σέργιος ευχαριστημένος, στις Άγριες Μέλισσες.

Φαίνεται, όμως, πως και η Δρόσω, αλλά και η Ασημίνα έχουν πεισμώσει πολύ. Δεν υποχωρεί καμία, με αποτέλεσμα, η κατάσταση να φτάνει στα δικαστήρια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close