Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται .

Αγάπη μου όμορφηηηηηη και εμείς αυτό περιμένουμεεεεε

Η πρώτη αλλαγή στη ζωή του μικρού θα είναι σαφώς πιο ευχάριστη. Και θα είναι η επανένωση των γονιών του, της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Οι δύο τους θα καταλάβουν ότι ο έρωτάς τους παραμένει δυνατός και ζωντανός. Και δεν μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά από τον άλλον. Θα είναι και πάλι μαζί, ζώντας έτσι ξανά από την αρχή το ειδύλλιό τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Η  δεύτερη αλλαγή είναι σαφώς δυσάρεστη καθώς το ένοχο μυστικό Σεβαστών και Σταμίρηδων θα βγει στην επιφάνεια και αιτία γι’ αυτό είναι η Ρένα Μόρτζου. Η οποία και θα πει όλη την αλήθεια στον μικρό Σέργιο.
Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Μετά την αποκάλυψη αυτή η ζωή του μικρού θα αλλάξει ριζικά. Κανείς δεν περίμενε πόσο μάλλον ο Σέργιος τέτοια ανατροπή.Το αύριο που ξημερώνει για τον μικρό και αγαπητό ήρωα του τηλεοπτικού κοινού θα είναι πολύ διαφορετικό. Τι θα συμβεί;

Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Πολύ σύντομα, ο μικρός Σέργιος, θα μάθει όλη την αλήθεια που αφορά την πραγματική του μητέρα. Η αποκάλυψη που αφορά πως η Δρόσω είναι η μητέρα του Σέργιου θα σκάσει σαν βόμβα.

Μία ζωή ήξερε ότι η μητέρα του ήταν η Ασημίνα και η Δρόσω θεία του.
Θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη τόσο μικρός που δεν ξέρει τι θα κάνει. Βέβαια, και μεγαλύτερος να ήταν μπορεί η αντίδρασή του να μην ήταν διαφορετική.

Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Δείτε ακόμη Γιάννης Βασιλώττος: Το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες θα είναι πολύ δυνατό

Η αλήθεια στην αρχή θα τον πονέσει πάρα πολύ. Και θα πάρει αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει. Η έκρηξή του στην αρχή θα τους ανησυχήσει όλους, αν και την περίμεναν έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Σιγά σιγά θα αρχίσει να αποδέχεται τη νέα τάξη πραγμάτων και θα μάθει να ζει με αυτήν. Μπορεί να πάρει λίγο καιρό για να την συνειδητοποιήσει, αλλά θα γίνει. Ο Σέργιος θα έχει δύο μαμάδες και θα μάθει να ζει με αυτό για όλη του τη ζωή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close