Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μέθυσε και το και το Twitter έδωσε ρέστα

Το μεθύσι της Ελένης  άλλαξε για λίγο το βαρύ κλίμα του Διφανίου στην αγαπημένη μας σειρά  Άγριες Μέλισσες. Το χθεσινό επεισόδιο μας έδωσε μια νότα συγκίνησης και γέλιου μαζί. Ο θάνατος του Γραμματικού από τη μια στεναχώρησε τους τηλεθεατές και από την άλλη όσο οι χωριανοί του Διαφανίου γιόρταζαν στο Διαφάνι.

Η Ελένη απεγκλωβίστηκε από τους Σεβαστούς  , πίνοντας το ένα ποτήρι μετά το άλλο. Είναι η πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες, που η η Μαρία Κίτσου μας χάρισε μία κωμικοτραγική στιγμή και όλοι οι τηλεθεατές την αποθέωσαν.

Βάλε κι άλλο έλεγε στον Λάμπρο!

Η Ελένη το ρίξε έξω και με το παραπάνω! Μόνο που το ποτό φαίνεται δεν το σηκώνει και αντί να ο πιει την είπιε.   Η Ελένη χάρισε στο καφενείο, χαρά με τον χορό της και το κέφι της.  Πιάνοντας  τον Λάμπρο από το χέρι  χόρεψαν παρέα , για τη νέα αρχή της ζωής τους μακριά από τους Σεβαστούς.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες τελευταίο επεισόδιο: Μιλτιάδης και μελέτης καίγονται

Μπαίνοντας ο Κωνσταντής στο καφενείο δεν ήταν ευπρόσδεκτος. Η Ελένη, τον υπερασπίστηκε φωνάζοντας σε όλους ότι ο Κωνσταντής είναι πια στην παρέα της. Έτσι και αλλιώς απαρνήθηκε τον Δούκα και τις συμφορές του. Η Λενιώ μέσα στο μεθύσι της είπε την αλήθεια :  Ο Κωνσταντής δεν είναι πια Σεβαστός!

 

 

 

Close