Άγριες Μέλισσες: Πηνελόπη και Δόμνα απέναντι στον Μελέτη

Η Δόμνα κάνει την επιστροφή στο Διαφάνι, την ώρα  που η Πηνελόπη ψάχνει τον δολοφόνο του Θέμελη. Ο ερχομός  της Δόμνας αναστατώνει τους Σεβαστούς αλλά και ο Μελέτης δεν χαίρεται  ιδιαίτερα. Η Δόμνα όμως  δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από τον αδελφό της. Έτσι και αλλιώς ξέρει πια ποιος σκότωσε τον πατέρα της.

Άγριες Μέλισσες: Πηνελόπη και Δόμνα απέναντι στον Μελέτη

 

Έχει σταματήσει πλέον τις έρευνες , αλλά η Δόμνα επιμένει να ψάχνει. Δεν ενδιαφέρεται κανείς  για νέα στοιχεία και έτσι η Δόμνα μένει μόνη της. Μόνο  η Πηνελόπη καταλαβαίνει  τις προσπάθειές της και παίρνει την απόφαση να τη βοηθήσει. Τί θα γίνει λοιπόν με τις δύο ηρωίδες;

Η βοήθεια της Πηνελόπης στη Δόμνα

Η  Πηνελόπη έρχεται κοντά στη Δόμνα , για να μπορέσει να την βοηθήσει.   Τρέχει λοιπόν στον Αλέξη, για να του πει όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Θέμελη . Η Δόμνα, καταλαβαίνει πλέον ότι  κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον δολοφόνο του πατέρα της και έτσι αφήνει όλες τις ελπίδες της στην Πηνελόπη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό τέλος Ασημίνας  Νικηφόρου στον 2ο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Πηνελόπη και Δόμνα απέναντι στον Μελέτη

Οι δύο πρωταγωνίστριες  θα συγκεντρώσουν νέα στοιχεία, με την επιστροφή της Δόμνας να παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο Δούκας θα έρθει σε δύσκολη θέση  αφού  οι πιέσεις για τον φόνο του Θέμελη τον πνίγουν.  Ο Μελέτης καταλαβαίνει  τι γίνεται  με την αδελφή του και με την Πηνελόπη  και θα προσπαθήσει να επέμβει.

Δείτε επίσης  : Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β΄κύκλου και η αρχή του Γ΄ κύκλου

Από την άλλη η Δόμνα και η Πηνελόπη, με ένα μαγικό τρόπο θα φτάσουν μια ανάσα από την αλήθεια , μέχρι που ένας ακόμη θάνατος να ταράξει τον χωριό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close