Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησε η μάχη – Η Δρόσω κάνει εξώδικο σε Νικηφόρο και Ασημίνα

Τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες με αφορμή μια ξαφνική απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας που θα κάνει έξαλλη την Δρόσω.  Η μάχη ξεκινά με το εξώδικο της Δρόσως στην Ασημίνα και στο Νικηφόρο.

Οι μικρότερες αδερφές Σταμίρη δεν λένε να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να φτιάξουν τις σχέσεις τους για χάρη του μικρού Σέργιου. Η ξαφνική απόφαση που παίρνει ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες θα κάνει τη Δρόσω να τους στείλει εξώδικο και να διεκδικεί το παιδί της με τον Κωνσταντή να βρίσκεται στο πλευρό της .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης αναστατώνει τον γάμο Λενιώς και Λάμπρου

Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει  να προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με την Δρόσω, όμως δεν τα καταφέρνει .  Μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον  Σέργιο, θα την κάνει να ξανασκεφτεί την πρόταση του συζύγου της να φύγουν για το Παρίσι.

Η φυγή για το Παρίσι

Ο Νικηφόρος, μετά τα όσα συνέβησαν με  τον συνεταιρισμό, κόβει κάθε δεσμό με την οικογένειά του και ζητά από την Ασημίνα να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο Παρίσι. Η Ασημίνα, θα αρνηθεί την πρόταση του Νικηφόρου αν και ψάχνει από καιρό ένα σωσίβιο για να πιαστεί.

Αυτά που θα γίνουν όμως της δείχνουν πως δεν τη σηκώνει άλλο το χωριό της. Από την άλλη ο Σέργιος μαθαίνει την  την μεγάλη αλήθεια για την Λενιώ και το παρελθόν της. Η είδηση αυτή θα σοκάρει τον μικρό Σέργιο έτσι  κλονίζεται ψυχολογικά  Η Ασημίνα θα έρθει αντιμέτωπη με την πεθερά της  την Μυρσίνη και έτσι ζητά στον Νικηφόρο να φύγουν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 100 , 101 , 102 , 103

Η Δρόσω διεκδικεί τον Σέργιο με εξώδικο

Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησε η μάχη – Η Δρόσω κάνει εξώδικο σε Νικηφόρο και Ασημίνα

Μολις η Δρόσω ενημερώνεται για τα όσα σχεδιάζει η  της αδερφής της, τρελαίνεται . Η Ασημίνα προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη δεν δέχεται ότι θα χάσει το παιδί .  Η Δρόσω θα απαντήσει  με εξώδικο στην αδερφή της, . Τους λέει ότι  εάν φύγουν μαζί με τον μικρό, θα κάνει τα πάντα για να τον διεκδικήσει, με τον νόμο

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος πείθουν τη Δρόσω πως δε θα φύγουν τελικά, με σκοπό εκείνη να ανακαλέσει το εξώδικο, στις Άγριες Μέλισσες. Παράλληλα, οργανώνουν μυστικά τα σχέδιά τους, με τον μικρό Σέργιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για το ταξίδι τους. Έτσι, σε μια επίσκεψη, ο Σέργιος πάνω στην χαρά του, αποκαλύπτει πως τελικά το ταξίδι αυτό θα γίνει.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος προσπαθούν να πείσουν  Δρόσω ότι  δε θα φύγουν  έτσι ώστε εκείνη να πάρει πίσω  το εξώδικο. Ετοιμάζουν όμως το ταξίδι τους κρυφά. Ο Σέργιος όμως σε μια επίσκεψη του στην Δρόσω    αποκαλύπτει ότι το ταξίδι  θα γίνει τελικά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close