Άγριες Μέλισσες_ ο Βόσκαρης κακοποιεί _τη Σοφούλα_

Οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες διαδέχονται η μια την άλλη, αυτή τη φορά στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε θα δούμε τον Βόσκαρη να θυμάται  τον παλιό του εαυτό και να κακοποιεί την Σοφούλα.

Ο στόχος του βόσκαρη είναι να παραμείνει και να γίνει αγαπητός στο Διαφάνι και  το πιο σημαντικό να κάνει κακά στην Ελένη. Ψάχνει λοιπόν απελπισμένα  να βρει σύμμαχους κατά της  Ελένης. Ένας από αυτούς θα είναι και η κòρη του Τόλλια η Σοφούλα ,αφού την πείθει να τον ακολουθήσει και επίσης να τον παντρευτεί κρυφά.

 Βόσκαρης_Αγριες Μέλισσες_

 

Άγριες Μέλισσες: ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Εννοείται πως όλοι στο Διαφάνι είναι αντίθετοι με αυτή την σχέση και από την άλλη πλευρά υπάρχει και φόβος για την αντίδραση του Άγγελου προς τον διοικητή του που του έπαιξε αυτό το άσχημο παιχνίδι. Όσο για τον Βόσκαρη δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην Σοφούλα.

 Σοφούλα_Αγριες Μέλισσες_

 

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Ξύλο και  Βρισιές είναι λίγα από αυτά που θα ακολουθήσουν. Η κòρη του Τόλλια  έχει ήδη μετανιώσει  για την επιλογή της να παντρευτεί τον Βόσκαρη ,ακόμη σκέφτεται πως δεν άξιζε να χαλάσει τον αρραβώνα της με τον Άγγελο  και πλέον ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από το τέρας που λέγεται Βόσκαρης.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close