Αυτόματο προσχέδιο

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες !Στο επίκεντρο, η Μυρσίνη και ο Δούκας, αφού ένα ξαφνικό γεγονός, οδηγεί την Μυρσίνη στο νοσοκομείο και αυτό φυσικά είναι κάτι που θα κάνει το ζευγάρι να αφήσει για λίγο πίσω το  διαζύγιο.

Δείτε επίσης : «Άγριες Μέλισσες»: Ο Βόσκαρης θα κάνει μια νέα δολοφονία

Με τα γεγονότα που έγιναν τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του ζευγαριού είναι τεταμένες. Η τελευταία σταγόνα  που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η Μυρσίνη έμαθε πως  ο Δούκας έκανε τον γιο της Σέργιο δολοφόνο αφού εκείνος ήταν που σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπορεί να αφήσει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δούκας λοιπόν  ζητάει διαζύγιο από την Μυρσίνη,  και φεύγει από το σπίτι. Πρώτου , όμως, γίνουν  όλα αυτά, ένα αναπάντεχο γεγονός θα πάει πίσω τη διαδικασία.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο της Ασημίνας και της Δρόσως για να πάρουν το παιδί από τους Σεβαστούς

Στο νοσοκομείο η Μυρσίνη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ από την εκπομπή  Πρωινό ANT1, η Μυρσίνη λιποθυμάει και αναστατώνει το Σεβαστέικο.  Εκείνη δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία σε όλο αυτό , μέχρι που τα συμπτώματα θα σοβαρέψουν αρκετά. Η Μυρσίνη Σεβαστού θα πάει στο νοσοκομείο και η υγεία της θα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μπορεί να αφήσει για πάντα τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Δούκας, βάζει φρένο στο διαζύγιο με όλη αυτή την κατάσταση και ίσως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται το ζευγάρι. Από την άλλη , ίσως έρθει και το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς η υγειά της Μυρσίνης είναι κρίσιμη και ο θάνατος της τους απομακρύνει μια και καλή.

Μήπως τελικά αντί για το πολυπόθητο διαζύγιο έρθει  ο οριστικός χωρισμός μέσα από τον ξαφνικό θάνατο της Μυρσίνης.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

Close