Άγριες Μέλισσες: Δούκας και  Μυρσίνη δίνουν στην Δρόσω τον Σέργιο

Χαμός στις  Άγριες Μέλισσες αφού η Μυρσίνη και ο Δούκας  θα πάρουν την απόφαση να δώσουν τον μικρο Σέργιο στην Δρόσω.    

Μόλις λοιπόν η είδηση πως ο μικρός Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως πέσει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών η Δρόσω θα έρθει σε συμφωνία με τους Σεβαστούς και χρησιμοποιεί τον   Κωνσταντή για να πετύχει τον στόχο της. Επίσης θα ξεκαθαρίσει μια για πάντα πως το μικρό κòριτσι που ξέρανε όλοι  έχει αλλάξει και πλέον διεκδικεί αυτά που της ανήκουν.

Ο Τάκης προκειμένου να κρατήσει τη Δρόσω κοντά του αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών σύμφωνα με το TV24  όπου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο. “Ηρθα να πάρω τον Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω! Το παιδί είναι δικό της, δεν είναι της Ασημίνας! Ο γιος σας εκμεταλλεύτηκε τη Δρόσω και εκείνη έμεινε έγκυος και στη συνέχεια οργάνωσαν σχέδιο για να της πάρουν το παιδί”.

Ο Δούκας παθαίνει σοκ! Δεν ξέρει τι να πει και απαιτεί εξηγήσεις από τον γιο του και τη νύφη του, αλλά ο Κωνσταντής ρίχνει την χαριστική βολή: “Είναι αλήθεια πατέρα! Το έμαθα κι εγώ πρόσφατα! Βρήκα τη Δρόσω τυχαία στην Αθήνα και μου τα είπε όλα, γι’ αυτό είχε εξαφανιστεί από το χωριό τόσα χρόνια. Για να προστατεύσει τον γιο σου, τον καλομαθημένο, για να μην χαλάσει τη ζαχαρένια του”. Ο Δούκας μένει εμβρόντητος και κλείνεται στο γραφείο του ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια και η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της: “Δεν θα πάρεις τον γιο μου ποτέ”, της ξεκαθαρίζει και σε μια στιγμή απελπισίας παίρνει τον Σέργιο και εξαφανίζεται από το σπίτι.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Αυτό είναι το τέλος του Μελέτη

Το επόμενο πρωί η οικογένεια ανακαλύπτει την απουσία μητέρας και γιου και το γεγονός αυτό φέρνει νέα αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Την ίδια ώρα ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της: «Αυτό το πλάσμα είναι το μόνο αληθινό πράγμα στη ζωή μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου το στερήσει!

Άγριες Μέλισσες _Δρόσω_

Είμαι αποφασισμένη για όλα και θα φτάσω ως το τέρμα για να το πετύχω», του λέει. Ο Νικηφόρος απελπισμένος με την εξαφάνιση πάει στην Ουρανία για να βρει την Ασημίνα, αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα το που βρίσκεται, ενώ μαζί με τον Κυριάκο είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης τη βοήθησε και προσπαθούν να τον πείσουν να μιλήσει. “Δεν πρόκειται να πω τίποτα! Θα σεβαστώ την απόφασή της”, τους λέει.

Ο Νικηφόρος πάει στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνει την εξαφάνιση της γυναίκας του και του παιδιού του: “Βρείτε την Ασημίνα και τον Σέργιο”, λέει και αμέσως ξεκινάνε οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες και τα κουτσομπολιά.

Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη: “Πες της να γυρίσει αλλιώς θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε”, του λέει και παράλληλα πάει ξανά στην αστυνομία και κάνει καταγγελία εναντίον του για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου: “Αυτός τα οργάνωσε όλα και τους κρύβει. Ξέρει που είναι η οικογένειά μου”, λέει και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται, όμως συνεχίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα, παρά μόνο στην Ελένη που τον επισκέπτεται και τον εκλιπαρεί να του πει που είναι η αδελφή της και ο ανιψιός της.

Άγριες Μέλισσες_Ασημίνα_

Η Ελένη φεύγει από το τμήμα και πάει να βρει την Ασημίνα: “Είναι μία τρέλα αυτό που έκανες! Έχεις καταλάβει τι έχεις προκαλέσει; Θα χάσεις όσα έχτιζες τόσα χρόνια και κυρίως θα χάσεις τον Σέργιο! Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η στιγμή Ασημίνα, σας είχα προειδοποιήσει. Μίλα με τον Νικηφόρο, μαζί θα βρείτε μία λύση, είμαι σίγουρη, δεν μπορείς όμως να του παίρνεις το παιδί και να εξαφανίζεσαι”.

Η Ασημίνα είναι σε απόγνωση και η Ελένη μιλάει με τον Νικηφόρο για την κατάστασή της. Το ζευγάρι συναντιέται, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζαν καθώς ξεσπάει άγριος καβγάς μεταξύ τους με τον Νικηφόρο να εκβιάζει τη γυναίκα του: “Αν δεν γυρίσεις θα σου πάρω το παιδί και δεν πρόκειται να τον δεις ποτέ ξανά, με κατάλαβες, Ασημίνα; Αρκετά! Βαρέθηκα τόσα χρόνια να με τιμωρείς για ένα τραγικό λάθος που έκανα”, της λέει και τότε η Ασημίνα καταλαβαίνει πως αυτή τη φορά ο άνδρας της δεν αστειεύεται… “Θα βλέπω τον γιο μου όποτε θέλω, αλλιώς…”

Έτσι κάνουν ο Δούκας και η Μυρσίνη συμφωνία με τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Μπορεί ο ερχομός του Τάκη, αλλά και η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας να έφερε τα πάνω κάτω στη φρέσκια σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως, αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να την κρατήσουν! Με την αποκάλυψη του Τάκη στους Σεβαστούς πως ο Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας, ο Κωνσταντής αποφασίζει και εκείνος να μιλήσει ξεκάθαρα στην οικογένειά του για όλα όσα νιώθει για τη Δρόσω προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης και του Δούκα!

Άγριες Μέλισσες_ Δούκας_ και _ Μυρσίνη_

Στο μεταξύ, ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο και η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της, αλλά εκείνος αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη φέρνοντας τη Δρόσω στα όρια της! Στο μεταξύ στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου, ενώ ο Τάκης προσπαθεί να πείσει την Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδερφής της διαλύεται.

Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή: “Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και θα τα άλλαζα όλα! Δεν θα έδινα τον γιο μου, αλλά ήμουν απελπισμένη και τώρα που τον γνώρισα και έχουμε έρθει κοντά δεν μπορώ να τον αποχωριστώ! Πονάω”, του λέει και εκείνος της εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά: “Εγώ θα ευχόμουν να μην ήταν του Νικηφόρου!

Μακάρι να είχαμε κάνει μαζί το παιδί αυτό! Δρόσω, θέλω να παντρευτούμε, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί”, της λέει και εκείνη δέχεται. Όμως ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα και το αποκαλύπτει στην Ελένη που γίνεται έξω φρενών με τη μικρή της αδελφή.

Παράλληλα, η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη και θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους για τον μικρό Σέργιο, αλλά και για τη σχέση της με τον Κωνσταντή! “Τι θέλεις για να μην γίνει σκάνδαλο”, τη ρωτάνε και εκείνη τους απαντάει: “Τον γιο μου”. Η Μυρσίνη θυμώνει: “Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που μπήκατε στον δρόμο μας καταραμένες”, και η Δρόσως της απαντάει: “Δική σου ιδέα ήταν, Μυρσίνη! Με πέτυχες σε στιγμή που ήμουν αδύναμη και απελπισμένη με ότι έγινε και το εκμεταλλεύτηκες, μην μου κάνεις το θύμα τώρα”.

Ο Δούκας επεμβαίνει: “Τον Σέργιο δεν πρόκειται να στον δώσουμε, ξέχνα τον! Ο εγγονός μου δεν θα φύγει από αυτό το σπίτι”. Τότε η Δρόσω τους κάνει νέα πρόταση: “Τότε λοιπόν θα έρχομαι να τον βλέπω όποτε και όταν το θέλω χωρίς να με εμποδίσει ποτέ κανείς! Θα μπορώ να τον πηγαίνω βόλτες, θα περνάω χρόνο μαζί του και θα παίρνω μέρος στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του, αλλιώς θα μάθει όλο το Διαφάνι ότι είναι δικό μου παιδί και θα τον πάρω μια και καλή μαζί μου”.

Άγριες Μέλισσες_Σέργιος_

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αναγκάζονται να δεχτούν τους όρους της, προκειμένου να αποφύγουν το σκάνδαλο και κάπως έτσι “δίνουν” τον εγγονό τους στην πραγματική μητέρα του, με την Ασημίνα να μην ξέρει τίποτα για τη συμφωνία που έκαναν τα πεθερικά της!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close