Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δίνει το παιδί στη Δρόσω κρυφά από όλους

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δίνει το παιδί στη Δρόσω κρυφά από όλους

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις για άλλη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες αφού η Δρόσω  βρίσκεται σε δύσκολη θέση για άλλη μια φορά. Αναγκάζεται να μείνει μακριά από το παιδί της αφού τα λόγια του Τάκη για το παρελθόν της έφτασαν στον Νικηφόρο. Από την άλλη ο Κωνσταντής ανησυχεί πολύ για όλη αυτή την κατάσταση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης Αυτοκτονεί

  Ο Νικηφόρος εκτός εαυτού

Ο Νικηφόρος θα μάθει κάποιες αλήθειες που θα τον σοκάρουν σχετικά με το παρελθόν της Δρόσως. Ο Τάκης φεύγοντας από το Διαφάνι κατάφερε να αφήσει αποδείξεις για το άσεμνο παρελθόν της Δρόσως, πετώντας παντού φυλλάδια από το καμπαρέ Χαβάη.

Όλο το χωριό  θα σοκαριστεί, και δεν θα λείψουν από κάποιους και οι χλευασμοί προς την Δρόσω. Ο Νικηφόρος ζητά εξηγήσεις από την Ασημίνα η οποία του λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα για όλα αυτά. Εκείνος όμως έχει χάσει ήδη την ψυχραιμία του .

Απαγορεύει λοιποί στην Δρόσω να βλέπει τον Σέργιο και εκείνη πέφτει να πεθάνει. Έτσι η Ασημίνα ησυχάζει για λίγο αφού η δρόσω είναι σε απόσταση από το παιδί.

Ο Κωνσταντής  δίνει το παιδί στην Δρόσω

Ο Κωνσταντής προκείμενου να βλέπει την αγαπημένη του χαρούμενη είναι ικανός για τα πάντα. Η συμπεριφορά του Νικηφόρου, θα φέρει θλίψη στην Δρόσω και θυμό στον Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής , θα σταθεί δίπλα στην Δρόσω και θα γίνει στήριγμα της. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να πάει ενάντια στον αδερφό του, δίνοντας το παιδί στην Δρόσω. Θα βρίσκονται κρυφά και έτσι η Δροσω θα γίνεται  για λίγο χαρούμενη.  Ο Κωνσταντής, θα μείνει κοντά στην Δρόσω και δεν θα αργήσει να επισημοποιήσει την σχέση τους .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close