Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», όπως είχε γράψει το okmag, θα δούμε μια σειρά από νέα ειδύλλια. Αυτά εξελίσσονται σε μεγάλους έρωτες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τρεις νέους έρωτες να γεννιούνται.

Το τέταρτο ζευγάρι που θα έρθει κοντά και θα χαλάσει την ηρεμία στο Διαφάνι προκύπτει από το φλερτ της κόρης του Ακύλα. Η αρραβωνιαστικιά του Μελέτη θα φλερτάρει με τον πρώην φίλο της Ασημίνας, τον Μπάμπη.

Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Ο Μπάμπης σύμφωνα με το περιοδικό okmag.gr  ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι. Μαζί με τον Κυριάκο εμφανίζονται στο μαγαζί του Νικηφόρου. Ένα βράδυ θα τραβήξει το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της, παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Να θυμίσουμε ότι η Κορίνα ζήτησε από τον Μελέτη να αναβάλλουν τον γάμο αφού έχει καταλάβει ότι ο έρωτας του για την ξαδέρφη του, την Πηνελόπη είναι βαθιά ριζωμένος μέσα του.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης βλέπει Κορίνα και Μπάμπη μαζί και είναι έτοιμος για εκδίκηση

Ο Μελέτης, που δεν του αρέσει να χάνει, την παρακολουθεί και διαπιστώνει με τα ίδια του τα μάτια αυτό που συμβαίνει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Ο Μπάμπης φλερτάρει με την αρραβωνιαστικιά του και αυτό δεν θα το αφήσει έτσι. Η ζήλια από τη μία και η απόρριψη της Πηνελόπης από την άλλη, θα τον οδηγήσει για άλλη μια φορά σε δρόμους σκοτεινούς. Σκορπώντας τον φόβο γύρω του, θα προσπαθήσει να αλλάξει τα νέα δεδομένα στη ζωή του ξεχνώντας την αδυναμία που έχει ο Ακύλας στην κόρη του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close